![]() |
#16 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Gwe/Warszawa
Motocykl: CRF1000, RD04
![]() Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 8 min 6 s
|
![]()
Daszek jest miękki i elastyczny, więc IMHO ciężko go uszkodzić. Płatwa jest krucha i jakoś tak niefortunnie często się nią zahacza, nawet wchodząc przez drzwi w kasku potrafię przywalić w futrynę właśnie nią (ale ja mam 195cm). Już ją dwa razy reanimowałem (ostatnio sklejałem z kilku kawałków, bo się rozsypała po upadku kasku na beton). Strzałka u mnie się trzyma dobrze i nie zamierza uciec. Poza tym jest zapasowa.
![]() ![]() Trochę mi się wyrobił mechanizm szyby i szyba chodzi z większym luzem. Próbowałem zobaczyć czy to szyba czy mechanizm, ale widocznego zużycia na elementach nie widziałem. Szyba jak jest czysta (umyta z obu stron) to mało paruję, jak się pojeździ dwa dni to szyba zaczyna parować bardziej. ![]() Zapięcie się nie luzuję, tylko wyciąga się pasek przy zapięciu. U mnie jest to samo i co jakiś czas muszę pasek dociągnąć, bo pod brodą lata luźno. Ogólnie kask jest ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kask enduro z szybą do 600 PLN - opinie, wnioski? | motormaniak | Kaski | 302 | 13.09.2021 21:16 |
Kask UVEX Enduro CARBON albo jaką inna alternatywa | nieludzki | Kaski | 28 | 14.10.2013 23:17 |
Metzeler Enduro 3 Sahara - Opinie użytkowników | czosnek | Hamulce, kola, opony | 35 | 15.06.2010 21:34 |
Gdzie mogę przymierzyć kask UVEX enduro? | bicio | Kaski | 23 | 29.01.2010 20:37 |