Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Dział Producentów i Dostawców

Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt.

Zobacz wyniki ankiety: Czy regulamin jest sprawiedliwy
Tak 10 23.26%
Nie 12 27.91%
Potrzebna korekta 21 48.84%
Głosujących: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 18.02.2010, 12:25   #1
pałeł
gsm: 512242193

pałeł's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
Galeria: Zdjęcia
pałeł will become famous soon enough
Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 14 godz 43 min 30 s
Domyślnie

pisałem prawie rok temu podos mnie przekonał ze jednak lepiej będzie jak bede w dziale producentów poszukac mam tematu juz wtedy pisałem o wątpliwościach
z założenia nikt tu nie zarabia bo daje TOWAR W CENACH MOCNO KONKURECYJNYCH i zysk jest mocno syboliczny jesli nie rozumiesz to powiem tylko ze każdemu z nas za wykonana prace należy się zaplata i obojetne czy bede robił koszulki czy centralne stopki mylisz zyski z wynagrodzeniem,
zbieranie charczu od wybranych jest chore , gdy dowiedziałem si o problemach podliczyłem to co sprzedało się na forum i tak jak obiecałem przelałem 1% zakrogliłem do 30 zł bo było jakos 27 z groszem,
pałeł jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 18.02.2010, 12:30   #2
7Greg

7Greg's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: DW
Motocykl: Pyr pyr
Przebieg: dowolny
Galeria: Zdjęcia
7Greg will become famous soon enough
Online: 5 miesiące 1 dzień 17 godz 3 min 57 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał pałeł Zobacz post
....jesli nie rozumiesz to powiem tylko ze każdemu z nas za wykonana prace należy się zaplata...
Ja to rozumiem, więc dla przykładu, jak wysoko cenisz pracę Ramiresa?
7Greg jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 18.02.2010, 12:41   #3
jorge
Autobanned.

jorge's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Wawa
Motocykl: Tesco
Przebieg: 45 555
jorge jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 5 dni 14 godz 6 min 38 s
Domyślnie

Cytat:
jorg z całym szacunkiem to ze kupisz opone taniej to jeszcze twój dostawca ma płacić haracz ?
działy sprzedam kupie tylko dla składkowiczów łącznie z odczytem i dyskusja dział pid powinien być szczególnie premiowany zawsze możesz szukać sobie w sklepach towaru tylko dolicz sobie ze 20% zapłacisz więcej, a wy chcecie ceny dampigowej i jeszcze objebać ich podatkiem to jest kurwą chore
Cytat:
3 punkt wykreślić
pozostałymi się zgadzam
jednocześnie chce zauważyć ze do PID należeć powinni koszulkowcy, polarowcy i kaledarzowcy, naszywki i reszta gadżeciaży

Po 1 - specjalnie napisałem wniosek o merytoryczne propozycje, a nie dyskusję. Masz inne pomysł - wypisz je, a na końcu zrobimy średnią - patrz post Randala (z pomysłem rozwiązania).

Po 2 - pisałem o DOBROWOLNEJ Opłacie + składce NP 100, ale może być i 50 i 20 dodatkowej - nie ważne, to musi być kwota, którą dostawcy ujmą w marży bez wielkiego uszczerbku. Np. Hiszpan, Randi, Franz mają towar w różnych cenach, jeden da 10 bo zarabia całe 100 zł, inny 50 bo zarobił 1000 zł - i niech się w końcu Dostawcy wypowiedzą, a nie Ci co nie mają pojęcia o ich marżach (jak ja).

Po 3 - pomysł o płaceniu od naszywek, polarów - hmmm. Ja zapłaciłem za rachunek telefoniczny, za przesyłkę ze szwalni do wawy, dałem zaliczkę - i jeszcze mam dopłacić. Chomik też miał w plecy. Może tak być - ale beze mnie -ja podziękuje, zwłaszcza, że robię to po nocach - bo na co dzień pracuję w dziale ryzyk finansowych - NIE w SZWALNI... End of Story.

Ostatnio edytowane przez jorge : 18.02.2010 o 12:43
jorge jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Zasady Postowania