![]() |
#11 |
![]() |
![]()
Ta wiata to wygląda jak sanktuarium góralskie
![]() Co do Hayki to też same pochlebstwa słyszałem i już nawet 2 sztuki licytowałem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Szkoda tylko że wygląda jak dzieło kompletnie odklejonego a przeznaczenie właściwie jest nieznane bo do turizma to dość agresywna pozycja za kierą a do tego z jakimikolwiek kuframi to już totalny oblech więc nie czaję jaka turystyka. Z plecakiem? Tankbagiem?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
BANDA LUBLIN
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Lublin
Motocykl: RD04
Przebieg: Kręcony
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 6 dni 16 godz 45 min 20 s
|
![]() Cytat:
![]() Do turystyki zakładają kufry i latają, ale dla mnie nie ma to sensu. Po użytkowaniu S1000Xr wiem, że jego wolał bym do turystyki że względu na pozycję i z kuframi wygląda jakoś, ale wygląda i można coś w nie włożyć. W tym przypadku jak się dezaktywuje wszystkie "dobrodziejstwa" a na mapie Dynanic pro można zrobić z niego Juanaka, w sensie żywą maszynę bez ograniczeń, można szybko zweryfikować swoje umiejętności i się osrać hee... Bo ja się leTko osrałrm leTko mówiąc. Bo z elektroniką jedziesz i mówisz sobie... K...wa jestem Bogiem, a bez niej chyba się osrałrm. Podobnie jest z Hayką... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() |
![]()
To nie byłem świadom że druga generacja ma ABS. To fajnie.
![]() |
#15 |
![]() |
![]()
![]() |
#16 |
![]() |
![]()
Jeździłem kilka razy. Nie moja bajka. Wgniatanie jaj w zbiornik, głowa zawieszona nad przednim błotnikiem i brak skręcania w zakrętach. Wykonane to jednak bardzo dobrze, silnik petarda. Osiągi, kultura pracy i prowadzenie na wprost super. Kolega mi powiedział że ja po prostu nie umiem takim motocyklem jeździć bo żeby skręcał trzeba odkręcać a nie jak afryką przerzucać sobie z lewej na prawą przy jednostajnej prędkości. Ogólnie zajebisty motocykl którego bym nie chciał
![]()
![]() |
#17 |
![]() |
![]()
Zmienia się półkę, kiera normalna trzy kuferki, kobita i jedzie się w świat. Mialem ZX12 wiem co mówię ale to trza być młodym przynajmniej duchem
![]()
![]() |
#18 |
![]() |
![]()
Miałem CBR 1100XX i to najwygodniejsze moto na jakim jeździłem, podejrzewam, że Hayka to to samo. Oddawanie mocy, dynamika, elastycznść, aerodynamika, zawieszenie i reakcja (a raczej brak) na dziury to była bajka. Jak wsiadłem na AT to się załamałem, ale oczywiście możliwość wjechania "wszędzie" całkowicie wynagrodziła mi braaaaaki na asfalcie w stosunku do CBR.
![]() |
#19 |
![]() |
![]()
Xx byłby dla mnie idealny ale chcę abs gdybym miał miec taki pocisk.
Dlatego wlasnie r1100s był taki zajebisty.
![]() |
#20 | |
BANDA LUBLIN
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Lublin
Motocykl: RD04
Przebieg: Kręcony
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 6 dni 16 godz 45 min 20 s
|
![]() Cytat:
Pamiętam jak u Tolka przysiadlem się do XX Wojaka Szwejka i mówię sobie, o ja...dole...co jest? Czy ja taki porobiony, czy ten moto ma kiere niżej? I ma... Podobne obserwacje miałem z Hayką i B-kingiem, ten drugi wygodniejszy, wiadomo, jak to mówi Smykałka, zębami trzeba kluczyka się trzymać... |
|
![]() |
![]() |