Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (https://africatwin.com.pl/index.php)
-   Suzuki (https://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=180)
-   -   Hayabusa (https://africatwin.com.pl/showthread.php?t=47455)

Lakrua 23.06.2025 15:40

Hayabusa

Ma ktos ? Jak wrażenia ? Chyba jedyny motocykl który bym kupił teraz z uśmiechem na twarzy, cała reszta na jedno kopyto xd

R2D2 23.06.2025 16:06

Też kupię ale jak zrobią nową wersję może z aktywnym elektrycznym zawieszeniem ?
Tak czy siak jest to kolejne moto które jest na mojej liście zakupowej :D

matjas 23.06.2025 19:13

to ja się zapiszę do klubu pojebanych khem mądrych inaczej :D
dzisiaj widziałem nówkę w jakiejś ograniczonej promocji na OLX za 75k

czas zadupia... powoli kończy mi się okno chyba na taki motocykl. kiedy zatem jak nie w przyszłym roku :D

chomik 23.06.2025 20:05

Też bym pojeździł :)

Gilu 23.06.2025 21:43

1 Załącznik(ów)
Widziałbyś coś dla siebie?

Załącznik 143816

Mirek Swirek 23.06.2025 22:14

Cytat:

Napisał Lakrua (Post 882152)
Ma ktos ? Jak wrażenia ? Chyba jedyny motocykl który bym kupił teraz z uśmiechem na twarzy, cała reszta na jedno kopyto xd

Która generacja Cię interesuję?
Ja mam drugą i wrażenia są bardzo pozytywne. Na myśli mam nie samo przyspieszenie, czy prędkość maksymalną, ale motocykl jako całość. Jest na prawdę dopracowana do perfekcji. Piec, zawias, pozycja, prowadzenie...Nie potrzebuje żadnego aktywnego zawieszenia, tempomatu i innych bzdur. Potrzebuje kierownika, który wie jak jej używać i myśleć nieustająco myśleć !

Baza 23.06.2025 22:24

Ja tam już się strachliwy na starość robię. Lubie zapierd… ale musi być kontrola trakcji i ABS.
Czy drugi gen Hajki ma te dobrodziejstwa?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

matjas 23.06.2025 23:37

trzecia gen ma wszystko co trzeba - niestety ma też sporą cenę.
nie jechałem nigdy na moto szybciej niż 195kmh i zupełnie nie o prędkość mi chodzi - precyzja prowadzenia, tempomat, BEZwysiłkowość w oddawaniu mocy.
miałem duże R4 i wiem czego bym od takiego motocykla chciał.
pytanie o pozycję - na R1100S było mi mega wygodnie - nie sądzę aby hajka była bardziej ekstremalna.

w tym sezonie mam już plany na kolejne moto i ono najpewniej niedługo się pojawi ale busa jako turystyk na autostrady, który ledwo buczy i jedzie sobie cały dzień te marszowe 140 bardzo bym chciał spróbować.

jak już ktoś pisał wcześniej o możliwości wyboru nowych sprzętów - patrzę, nawet testuję... musiałbym coś sprzedać, pewnie jakiś niewielki kredyt... ale NIC co w tej chwili oglądałem nie sprawiłoby żebym podjął takie decyzje i taki wysiłek.

do długołęki mam 15 minut - mają testową. vstroma można dostać od uścisku dłoni. na haję chyba jest jednak słona zastawa - coś kole 5k :D :D :D chyba wiedzą co robią :D

p.s. kiedyś jak robiłem olejarki znałem we wrocku dwóch kolesi co mieli chyba gen2. obydwaj chwalili pod niebiosa i jeden miał nawet kufry na swojej. kawaaaał chłopa i mówił, że super to jedzie załadowane gdzieś dalej.

nie ma złych motocykli. każdy jest fajny. niektóre jednak mają to coś.

Emek 24.06.2025 08:24

Cytat:

Napisał Gilu (Post 882217)
Widziałbyś coś dla siebie?

Załącznik 143816

Tą wiatę bym wziął. :D

matjas 24.06.2025 08:29

Cytat:

Napisał Emek (Post 882255)
Tą wiatę bym wziął. :D

Hehehehe bardzo dobre :)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:52.