|
|
|||||||
| Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#10 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2025
Miasto: Przystanek Oliwa
Motocykl: Wrublin
Online: 1 tydzień 6 dni 7 godz 56 min 11 s
|
Będzie o zimowych IO we Włochlandii.
Na imię mu... Nie ma to znaczenia zasadniczo ale np. Wieńczysław. Nazwisko - Nieszczególny. O Wieńczysławie wspominają tu: Zasadniczo mowa tam o recepcie na medal. Dwa razy i ja wrzuciłem hasło o Rosjaninie z polskim paszportem. Ja dodaję jeszcze jeden wymiar tego europejskiego Rosjanina - oportunisty. Sprzedał swoje nogi temu, kto mu za nie zapłacił. Prawdziwy europejski Rosjanin. Jestem biedny, mam dyskomfort. Zmieniam ojczyznę na tą, która zapewni mi komfort. Emigracja zarobkowa - level TOP. Na mistrzostwach świata w Katarze w półfinale (piłka ręczna) gramy z Katarem. Oficjalnie. Nieoficjalnie z reprezentacją Serbii, którą w boju wspiera delegat Naczewski. Spokojnie, to nie paszportowiec naszego globusa. Końcówka - ski - rządzi na Bałkanach. W Macedonii, Bułgarii, w Serbii... Nie możemy wygrać tego meczu. Katar łamie reprezentację Polski. W drugim półfinale Francuzi przechodzą Hiszpańczyków. To kraj o niezwykłej historii. Nie jestem pewien ale w kategorii wojen domowych, to chyba ich była największa po naszej. O naszej nakręcono nawet film dla młodzieży. Nieważne. O trzecie miejsce gramy z ojczyzną wojny domowej. Przypomnijmy sobie te szoł...
|