![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#17 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2009
Miasto: Gdańsk
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 13 godz 10 min 50 s
|
![]()
mam pewnie pewnie doświadczenie z przetwornicami... i znam niezłych zawodników od projektowania takiego sprzętu (pracowałem dla AZO
![]() ![]() jak kończyłem z nimi współpracę, to były 'prawie' gotowe projekty sinusów 1000W 12/24-230 a mniejsze moce chodziły bez wiatraka - który w chińczyku jest jednym z najsłabszych ogniw - przetwornica potrafi się skończyć, przez to że skończy się beznadziejny wiatrak, który często nie posiada regulacji i nie jest sterowany temperaturowo - i jak można się domyśleć zaczyna się lawina - w zależności od projektu wylatują diody, tranzystory itp... dochodziło do tego, że towar z chin, bardzo ładny, trzeba było przerabiać przed wypuszczeniem na rynek ![]() ale mądrował tu nie będę... bo jakimś mega fachowcem nie jestem... w każdym razie jak już będę miał sprzęt to pomyślę co można usprawnić, chłopaki mają sprzęt do prototypowania, robota do SMD i niezłego projektanta - głównego technologa ![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
H4 w Afryce | Kuba | Wszystko dla Afryki | 85 | 02.08.2018 22:26 |