Cytat:
Napisał matjas
Etam żaden dowód. Zanim było eeeee e10 czy e5 czyściłem gaźniki w takim stanie że ahujenno. Tak więc luz.
Ja tam wciąż się cieszę że można kupować paliwo a nie muszę na prądzie jeździć
Jak będę miał jeździć na czystym spirytusie to będę miał się skarżyć czy cieszyć? 
|
Matjasku, ale tak już mniej oficjalnie
Uważasz, że to co nam serwują na stacjach jest w porzadku?
Każdy zrobi co sam uważa za słuszne - a przynajmniej tak będzie myślał.
Ja mam gdzieś teorie spiskowe, zatargi, politykę etc, jednakże jak dotyka to mnie to już nieco się to zmienia.
Nie jestem hedonistą jednakże dbam o własny interes i o to, abym mógł korzystać z tego co mam w zasięgu a nie być nabijany w butelkę to planeta płonie...
O tym, że mamy chujnię na stacji nikogo nie muszę przekonywać, jednakże jak część "znafcuf" się zaczyna wypowiadać to mnie się bardzo mocno optyka pieroli w kwestii obserwacji społeczeństwa i wiary w to, że nowe pokolenia będą tak rozgarnięte jak nasze... Nie będą, nasza zaradność wynikała z tego, że praktycznie nic nie mieliśmy i musieliśmy sobie radzić... a teraz?
Nie mam nic przeciwko nowoczesności, lubię sam jakieś tam tablety, skanery, drukarki... wszystko to jest dla ludzi, ale nie powinno się wielu technicznych spraw zrzucać tylko i wyłacznie na komputer i samemu nie myśleć...
Jebnie EMP i tylko ludzie wychowani na analogowych rozwiązaniach dadzą radę w pierwszej kolejności.
Wracam do gaźniorów i glonojadów