![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 6 godz 44 min 56 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2013
Miasto: Złotów
Motocykl: DR 650 SE
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 3 dni 12 godz 49 min 21 s
|
![]()
Ja mam loty na wrzesień i jakoś się nie obawiam. Jeśli masz szczepienie bez problemu puszczą Cię z lotniska. Rozmawiałem sporo z gościem co mieszka tam na codzień i mówi, że życie wygląda normalnie. Knajpy pootwierane, w hotelach nie ma problemu. Jedyne restrykcje to godzina policyjna 23-6 i wtedy faktycznie nie można się kręcić po ulicach
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 2 dni 7 godz 47 min 29 s
|
![]()
Wczoraj wróciłem z motorkowania w Kenii. Na wylocie sprawdzali testy PCR, ale przechodziło również sświadectwo szczepień z PL. We Frankfurcie nikt niczego nie chciał sprawdzać. W samolocie do Wawy dali nam jakieś kwestionariusze, ale nikt ich nie weryfikował, po przylocie sprawdzali czy mamy testy PCR, kenijskiego nie pokazywałem, bo wskazywałby że byłem poza Schengen, pokazałem certyfikat o przeciwciałach i tyle. Generalnie chyba przechodzi wszystko: zaświadczenia o przeciwciałach, szczepienia, testy PCR a nawet PDF.
Rządy robią wszystko żeby zniechęcić ludzi do podróżowania, ale wygląda że nie przeszkadzają za bardzo w podrózowaniu, o ile taką decyzję już ktoś podejmie.
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 6 godz 44 min 56 s
|
![]()
W niedzilę wróciliśmy z Macedonii przez Serbię , Węgry , Słowację i na granicach nikt nie pytał o cokolwiek związanego z Covid . Pogranicznicy raczej pytali gdzie tak ujebaliśmy motocykle błotem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
![]() Online: 2 dni 41 min 17 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 2 dni 7 godz 47 min 29 s
|
![]() Cytat:
Impreze organizuję ja, ale ustalioliśmy sobie kiedyś na ty, forum, jak jeszcze byłem jakimś modem, że nie reklamuję sie tu. Podeslę Ci więc na ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Jutro bede lecial granice N-S-Pl to opowiem jak bylo ale z tego co mi wiadomo bez problemu
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
Ciekawe to jest ze MSZ jeszcze w tej chwili nie uzupełnił danych.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Nasz kolega Bartek vel. Kołek. Smutne wiesci. | Fitsakis | Kołek | 6 | 29.06.2017 11:17 |