![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#71 | |
![]() |
![]() Cytat:
Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#72 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 1 dzień 17 godz 18 min 49 s
|
![]()
My się raz postawiliśmy, gdy na wyjeździe z Jajce wyprzedziłem starą dymiącą ciężarówkę, po pojawiła się linia przerywana a w tym samym momencie z za zakrętu wyjechała z naprzeciwka stara policyjna łada. Nie wiem dlaczego ale czułem że za nami pojadą. Może to dlatego że jeden z nich miał takie duże oczy. Dogonili nas jakieś 7 kilometrów za miastem i po zatrzymaniu jeden z nich mówi że mieliśmy 100 km/h, nie ma takiej fizyki aby to umożliwiała zrobić. Potem mówi że jak nie zapłacimy to zatrzyma nam paszporty, to przelało czarę goryczy, mówię mu dobrze ale niech pisze cały protokół jaki był powód zatrzymania. Trwało może to minutę jak się naradzili i oddali paszporty. No ale ze 20 EUR w jednym miejscu i 10 EUR jako pierwszy tak zwany mandat zapłaciliśmy. Ci pierwsi to nam dali jakieś bloczki, ale to mogły byc nawet stare bilety do kina.
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Administrator
![]() |
![]()
Tą P16 też polecam ale jadąc na południe a nie odwrotnie
![]() |
#74 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: DW
Motocykl: Pyr pyr
Przebieg: dowolny
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 5 miesiące 1 dzień 20 godz 29 min 58 s
|
![]() Cytat:
![]() Sprawdź dobrze bo będzie bolało ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 1 godz 29 min 5 s
|
![]()
Sprawdzę dokładnie Grzesiu.
Póki co składam wszystko do kupy, widzę, że braków coraz więcej, więcej niż się spodziewałem
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Bałkany - TET Czarnogóra, Albania 10-20.06 - transport | damstar | Umawianie i propozycje wyjazdów | 5 | 06.05.2022 14:01 |
Do BiH, Czarnogora i Albania 25.06 - 7 dni | krytek | Umawianie i propozycje wyjazdów | 34 | 25.05.2017 09:55 |
Albania i Czarnogóra. Dlaczego tak? | bigos | Przygotowania do wyjazdów | 41 | 10.04.2010 14:50 |