|
![]() |
#1 |
Miasto: Legnica
Motocykl: XL600V TransAfrica
![]() Online: 1 dzień 1 godz 21 min 8 s
|
![]()
Cześć,
ja będę na pewno.Jadę swoim Trampkiem.Szaleć bardzo off-roadowo jeszcze nie będę bo na szutrach od niedawna się poruszam( do tej pory głównie asfalt). Miło będzie się poznać i wymienić doświadczeniem. Do zobaczenia w Białej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
![]()
hej Dziewczyny,
a mogę mojej zafundowac jakiś różowy zestawik liejsiowy czy one zarezerwowane tylko dla jeżdzców?
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Gliwice
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 4 dni 5 godz 44 min 45 s
|
![]()
Znów nie dane mi się z Wami spotkać. Nie będzie mnie na tej tak cudownie zapowiadającej się imprezce. Może kiedyś w końcu mi się uda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Polska poł.-wsch.
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 35 min 55 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: cudne manowce
Motocykl: cb 250
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 3 dni 10 godz 26 min 22 s
|
![]()
Wygląda na to, że też się pojawię...jeśli jakaś koszulka jeszcze się ostała to ja też chętnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2010
Miasto: W-wa
Motocykl: BMW F 650 GS Dakar
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 9 godz 10 min 30 s
|
![]()
Haj Lejdiski,
Super było was spotkać. Zabawa w Białej była przednia. ![]() Obiecuję że następnym razem wybiorę się z wami na Off-a i popluskam trochę w błotku. ![]() Wielki szacun za wasz zapał i determinację ![]() Całuję gorąco ekipę z 3Miasta i dziękuję za piasek! Stoi obok dyplomu z Pucka
"cztery kółka potrafią poruszyć ciało, ale dwa ruszają duszę" Ostatnio edytowane przez Ashanti : 03.10.2010 o 19:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Polska poł.-wsch.
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 35 min 55 s
|
![]()
Już za Wami tęsknię! Na rozpoczęcie planuję prezenty "hand made", bo Was kocham!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: SH 150, Dominator 250
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 22 godz 52 min 45 s
|
![]()
No właśnie... tutaj się tak słodko zrobiło a ja w jakimś męskim dziale, gacie z klapą przymierzam... fujjjjj... wracam na dział damski
![]() Po pierwsze... Azja, wyglądasz mega seksownie na swoim Ryszardzie... oby to się okazał Ryszard Lwie serce i oby się Tobą opiekował jak swoją ukochaną kobietą ![]() Po drugie... Azja... wszystkiego najlepszego z okazji kolejnej wiosny... urodziny są jednak fajne...oznaczają że kolejną wiosnę moglismy przeżyć ![]() Po trzecie... Laski, dziękuję Wam za cudowną atmosferę, jesteście debeściary, odważne jak Lwy i kochane jak małe kotki... uwielbiam się z Wami spotykać ![]() ![]() ![]() ![]() Po czwarte... Dr. Ginekolog, który chciał wyglądać jak jedna z naszych aby się wtopić w tłum (zupełnie nie wiem dlaczego) niech odda mi do ch..ja wafla moją piękną białą koszulkę Lejdiski... każdy dzień zwłoki to odsetki karne, które mogą się zakończyć kręceniem w...orka ![]() ![]() Po piąte... też Was kocham ![]() A Jola ma ładnego synka... szkoda, że nie jest trochę starszy... ![]() Ściskam Was baby moje kochane... Maćka |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
covax
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: Podlaska wioska
Motocykl: MZ ETZ 250 i coś jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 14 godz 7 min 8 s
|
![]()
I ja dziękuję! Zabawa była przednia!! Szczególnie wielkie dzięki za koszulki i piasek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: cudne manowce
Motocykl: cb 250
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 3 dni 10 godz 26 min 22 s
|
![]()
Hej Lejdiski, miło było zobaczyć Was w akcji. Wielki szacun dla błotnych panienek.
![]() ![]() ![]() PS Nie mam pojęcia czemu boli mnie szyja, przecież grzeczny był ze mnie plecaczek ![]() |
![]() |
![]() |