![]() |
|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
Zobacz wyniki ankiety: Czy regulamin jest sprawiedliwy | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 23.26% |
Nie |
12 | 27.91% |
Potrzebna korekta |
21 | 48.84% |
Głosujących: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku
![]() |
Wygląd
![]() |
|
![]() |
#1 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Bartoszyce
Motocykl: RD07a, WSK 125, SH 125i ABS
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 3 godz 13 min 16 s
|
![]() Cytat:
KOLEDZY...proponuję przeczytać rzecz lub kilka o warunkach, na jakich w RP można prowadzić działalność gospodarczą, co to jest działalność gospodarcza i kiedy, gdzie to należy zgłosić i komu i jakie rodzi to konsekwencje!!! Tyle z mojej strony na temat pobierania opłat od "Producentów i Dostawców". Dziękuje ![]()
...to jest wprost niezbyt mądre, ale w samym założeniu mądre. Ostatnio edytowane przez e200g_ : 17.02.2010 o 20:24 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 10 godz 4 min 32 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
ja materiał tez muszę kupić ,wlicz w koszty 5% !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Teraz dopiero widać czy ten regulamin jest sprawiedliwy ,Franek jak głosowałeś?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gsm: 512242193
![]() Zarejestrowany: Jul 2006
Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 5 miesiące 2 godz 24 min 31 s
|
![]()
panowie nie może tak być ze płaci franz czy randal jeśli płaca maja dostać dupna reklamę która będzie zasłaniać wszystko i nie da się jej zamknąć przez np 3 minuty
albo utrzymujemy forum ze składek albo z reklamy jeśli zapłacą oba jeden 6 miesięcy i drugi 6 miesięcy |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Miasto: Gdańsk
Motocykl: exc 250 2T :)
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 12 godz 15 min 2 s
|
![]()
5% powstało przy niewielkich kwotach, naszywki koszulki. Ale przy większych kwotach to absurd. Musielibyśmy się w radiu reklamować, aby takie warunki dyktować.
Stałą opłata roczna i możliwość sprzedaży tylko przez aktywnych forumowiczów - jak Fraz czy Hubert. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Dlatego walczyłem o sprawiedliwe warunki !!!! matematyka nie kłamie i każdy mały i duży potrafi liczyć ale panowie admini raczej do szkoły nie chodzili.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 9 godz 25 min 47 s
|
![]()
Jeszcze chwila dyskusji w tym tonie i forum rozp... się szybciej niż powstało.
Pomysł Movistara i do mnie przemawia. Nie jestem absolutnie za pobieram opłat procentowych od uzyskanych /niejednokrotnie tylko pozornie/ zysków z działu dostawców i producentów. Jak już to bym to widział w postaci jednorazowej, dobrowolnej, ekstra składki rocznej w symbolicznej wysokości /powiedzmy 100-200 zł./ i to tylko od osób prowadzących określoną działalność handlowo usługową i wykorzystujących dział do celów stricte komercyjnych a nie incydentalnie do ogłoszenia w stylu "sprzedam jeden komplet opon, kuferek na pierdoły i zjeb... regler". Za taką dodatkową składkę forum powinno kolesiowi dać coś w zamian np. "miejsce na twoją reklamę". Wszelkie składki mają jedynie służyć do pokrycia kosztów utrzymania forum a nie stanowić same w sobie działalności dochodowej - składamy się symbolicznie i wyłącznie dobrowolnie na koszt utrzymania "platformy komunikacyjnej" - wszelkie szczegóły zgodnie z sugestią Mirka powinny być omówione na "niejawnym posiedzeniu" - najbliższe posiedzenie afrykańskiej komisji pewnie zostanie zwołane na wiosnę /jak się chętni do organizacji nie znajdą to zawsze Radocyna np. w drugiej połowie kwietnia Nas przyjmie/. |
![]() |
![]() |