|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Wczoraj kolega udostępnił mi motocykl - crf250L.
I generalnie juz wiem że to nie jest dla mnie. I nie chodzi tu o silnik - bo ten nie spodziewałem się cudów a nie było tak dramatycznie , a wersja zblokowana na max. Zachwyca cicha praca - właściele 690 wiedzą o czym pisze ![]() Wydaje się tez taka zwinnjesza od 690 mimo podobnej masy Ale zawias - to wg mnie słabość największa Udało mi się zamknąć zawias na lokalnej szutrówce na wybojach aż sie przeraziłem jak to lupneło wszystko a waże 70kg Genralnie - to lekkiej turystyki off - to się nada - ale jak dla mnie to za mało ps Miałem też okazję polatać wtryskową 450 EXC - i jednak w tym kierunku będe podązał EXC450-500 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Dec 2017
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 20 godz 37 min 39 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Wiele tym nie jeździłem, może z 200 km ale ważę 70 kg i zawiasu nie zamknąłem nawet w lesie po zamianie z kumplem na moją 450. Oczywiście bez skakania ale na takich klasycznych dołek/górka/dołek/górka się nie udało. Biło to po dupie bo tył dziwnie wstawał ale dobić mi się nie udało. Chyba że inaczej rozumiemy zamknięcie zawiasu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() |
![]() Cytat:
Miałem okazję przejechać się CRF 250 Rally. Miała zmodzony wydech i przelozenia. Fajny sprzet. Nie moja bajka jednak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Czyli wszystko jasne. Jeździć nie umi to musi mieć KTM 450/500
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Ty tu sikasz ze śmiechu a ja poważnie napisałem o sobie. Analizowałem chwilę co odwaliłem i poprostu to były momenty kiedy nie ogarnąłem minidzika tak jak bym mógł. Droga jak najbardziej leśna tylko trochę jakby wyboista.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
Może nieprecyzyjnie to opisałem.
Coś dobiło i to na max - wydawało mi się, że koniec zawiasu. Szybki przelot - ok 100 km h - droga dosyc nierówna jak nazwać - z muldami- pofalowana przy ktm z loozikiem - przy crf tego looziku nie było. Emek z tyłem podobne wrażenie - podskakuje Reasumujac - to wcale nie jest taki zły motocykl , spodziewałem sie rozczarowania a w kilku kwestiach mnie zaskoczył, jednak ja potrzebuje troche więcej - bo jak wspomniałeś jeździc nie umiem ![]() Moze 300 bedzie lepsza w tek kwestii. Np porównując CRF 250L do wr250r - to raczej wybrałbym Yamahę . A najbardziej podchodzi mi exc450/500 ale jak to mówią: de gustibus non disputandum est i lubie sobie tak bez sensu pozapie..lac po płaskim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
No ale musisz przyznać że jednak jest róznica - latam wspomnianą w tescie CRFy drogą - na mojej 690 i nie mam takich historii
Jest stabilniej - i jeszcze raz powtórze w wielu kwestiach crf 250l mi sie podobała - ale nie w kwestii zawieszenia - ale to nie jest wyczyn tylko dual i ja to rozumiem . Może kiedys kupię CRF 250/300- poki co za stary juz jestem na połsrodki nawet jak nie wykorzystuje 1/3 możliwości motocykla typu exc 450 - to mi to sprawia fun jeżdzenie Katami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
![]() |
![]() Cytat:
Cytat:
Pozdr rr
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
2021 CRF250L & CRF250 Rally | Danny | Dział ogólny | 65 | 06.02.2025 18:58 |
XXVI WiR Rally 2021 dalej zwany podlasiakiem | sluza | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 205 | 20.11.2021 06:34 |
XXVI WiR Rally 2021 - koszulki | jendrus | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 65 | 27.10.2021 07:26 |
Endurorally 2021 | Onufry22 | Dział Producentów i Dostawców | 91 | 16.09.2021 12:36 |
Honda crf 250 Rally Twardsza tylna sprężyna amortyzatora | Viruus | Warsztat | 8 | 11.12.2019 13:56 |