|
![]() |
#1 |
Konto zamknięte na stałe
![]() Zarejestrowany: May 2012
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 4 dni 7 godz 52 min 54 s
|
![]()
Musisz jeszcze poczekać. Jak się domyślasz nic nie wiadomo, żadnych wytycznych. Jedyne pewniki to brak konkretów. Ale na pewno jak tylko będzie zgoda na spotkania, to każda baza harcerska, nie tylko znana wam ze zlotu, z chęcią podejmie temat zarobkowy bo w tym roku obozów nie będzie lub ich koszt skoczy w górę w związku z prawdopodobnymi wymaganiami i efekt będzie podobny... :/
![]() |
#2 |
Kierowca bombowca
![]() |
![]()
Mam nadzieję, że do września to wariactwo wirusowe się skończy i że tegoroczne spotkanie będzie mogło się odbyć...
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Mój młody jedzie na obóz - niestety nie na wypiździewie w lesie sosnowym gdzie wszystko łebki budują sami /byłem po prostu powalony na łopatki - namioty, kuchnia, prycze - wszystko z belek i patoli/ tylko do stałej stanicy - mniemam, że również takiej jak BiałyBur.
Jak dla mnie to taki środek lasu /gdzie nie ma nic a jest jezioro pośród głuszy a chleb przywożą o 5 nad ranem na skrzyżowanie w lesie 1km dalej/ jest fhooj dla wirusa nie przychylny ale co ja tam wiem... Muszą mieć sranitariaty i normalną kuchnię. We łbach się im popierdoliło. Piszę bo wew wzwiązku z tym powyżej oraz z tym, że 19 czerwca mamy już obstalowaną firmową najebkę wirusowointargacyjną myślę, że idzie ku dobremu ![]() BTW - moja firma w PL nie stanęła nawet na jeden dzień w odróżnieniu od centrali we FR. Dziękować Bogu wszystcy zdrowi. M
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: RD07a
Przebieg: rosnący
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 20 godz 16 min 42 s
|
![]()
Na stanicy też budują prycze regały itp. Mają tylko tojki, bieżącą wodę i kuchnię. Dwusetna latryna wkoło jeziora ma wpływ na smak wody
![]() Natomiast stwierdzenie:"mój młody jedzie na obóz" jest jeszcze teorią bo do dnia dzisiejszego nie zostało to jeszcze zatwierdzone. Nie znamy terminów wakacji, obostrzeń sanepidu dla baz i czy jest możliwa wymiana pomiędzy województwami/chorągwiami. Jest tylko projekt i to wszystko. Ja czekam na konkrety.
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Motocykl: TA,RD04
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 17 godz 49 min 42 s
|
![]()
W tym roku ( o ile będzie to możliwe) to zaczynamy już od środy.
Planowana KASZANKA KAJAKI ROZMOWY-RELACJE z wypraw w "niebezpieczne-nieznane" (czyli 24h z kobietą w domu) NOCNE PODCHODY-gra terenowa RZUT OPONKĄ NA PATYCZEK PRZECIĄGANIE LINY "DEGUSTATOR" WYŚCIGI DRUŻYN TARCIE CHRZANU GRA W BUTELKĘ ITD.....ITP..... CZEKAMY NA NASZE SPOTKANIE ! ! ! ! ! ! ! ! ciał Ostatnio edytowane przez stopa-uć : 12.05.2020 o 21:14 Powód: konkurencja;tarcie chrzanu |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Tomaj
![]() |
![]() Cytat:
Że od środy - rewelacyjny pomysł! Przez tego całego pieprzonego Virusa, komunię na której po prostu muszę być przenieśli właśnie na drugi weekend września...myślałem, że się zaryczę. A tak, będę już od środy i jeszcze komunię zahaczę ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Motocykl: TA,RD04
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 17 godz 49 min 42 s
|
![]()
Niech Ci Jarek-Garwoliniak
opowie jak to z wypaloną grillową kratką WYGLĄDA SIĘ na komunii, która jest (była) zaraz po zlocie. Pozdrowienia JARKU ciał |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Miasto: Inowrocław
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 4 godz 52 min 41 s
|
![]()
Wiedziałem, że mimo wszystko nie zawiedziecie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
A ja to myślę, że w Białej chłopaki się do kondonawirusa od lat przygotowywali.
Pomyślcie - i płyn do dezynfekcji zawsze na wejściu był i maski niektórzy mieli jakieś takie dziwne po nim . I jak ranni byli bądź okresowo nieżywi, to się ich w ustalone miejsca znosiło. Coś czuję, że top wszystko od początku ustawione było.
www.kolejnydzienmija.pl 2014: Żatki Bolek na promie kosmicznym 2015: Veni Vidi Wypici 2016: Muflon na latającym gobelinie 2017: Garbaty Jednorożec 2018: Czarny Jaszczomp 2019: Rodzina 50ccm plus 2020: Żółwik Tuptuś 2021: Chiński Syndrom 2022: Nie lubię zapierdalać 2023: Statek bezpieczny jest w porcie, ale nie od tego są statki 2024: Uwaga bo ja fruwam 2025: Ekwipunek Załogi Gogurka |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Stałe Spotkanie FAT: "Biały Brzeg - 2018" | Soltys | BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT | 507 | 08.10.2018 12:49 |
Stałe Międzynarodowe Spotkanie FAT - Biała 2017 | Soltys | BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT | 530 | 20.06.2018 07:33 |