![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#31 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 23 godz 50 min 35 s
|
![]()
Wszyscy jesteśmy ciekawi gdzie nie MAJO paliwa ? ? ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() |
![]()
Napisze Wam tydzień przed wyjazdem.
![]() |
#33 |
![]() |
![]()
spoko - może do tego czasu zrobią tam już stacje i nie trzeba będzie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#34 |
![]() |
![]()
Dajta chłopu spokój.
Ja na starość też mam swoją ulubioną stację benzynową i najchętniej tylko na niej bym tankował. A wtedy wyjazd ze Zgierza do dajmy na to Ustrzyk Górnych już wymaga takich dodatkowych zbiorników, więc proszę się odstosunkować ![]() Swoją drogą, jak kiedyś ulepię leprikę Marathona z głównym bakiem ponad 40 litrów i dodatkowym 18, to też takie pytania będą, po co to? ![]()
www.kolejnydzienmija.pl 2014: Żatki Bolek na promie kosmicznym 2015: Veni Vidi Wypici 2016: Muflon na latającym gobelinie 2017: Garbaty Jednorożec 2018: Czarny Jaszczomp 2019: Rodzina 50ccm plus 2020: Żółwik Tuptuś 2021: Chiński Syndrom 2022: Nie lubię zapierdalać 2023: Statek bezpieczny jest w porcie, ale nie od tego są statki 2024: Uwaga bo ja fruwam 2025: Ekwipunek Załogi Gogurka |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() |
![]()
ale czemu Ty miedjujesz
![]() ot rozmowa. z tymi stacjami to się zgadza. mam dwie a nawet trzy takie testowe - zawsze jak robię jakieś moto to na nie jadę na testową traskę. żadne wypasy, wręcz lipa ![]() i żeby nie było - też jestem na etapie zakupu chrotopaka 5l. jakoś nie wierzę w spalanie HD w trasie póki co a jak miałem NC paliwo skończyło mi się 5km przez stacją w rumunii na autostradzie - miałem paczkę z tyłu i dolałem bez stresu. moto mega mało paliło ale miało niezaduży baniak i jak jechałem gdzieś dużo po autostradzie to pomagała ta paczka mieć spokój ducha, że jak się wacha skończy między stacjami to jest luz. tankowanie co 9l paliwa żeby było bezpiecznie było mocno z dupy.
![]() |
#36 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Mam taki z 3 galony na zbyciu jakby co
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() |
![]()
poka. daj pokazać
![]()
![]() |
#38 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Mocowanie pewno by znalazł, trzeba poszukać Panie Mateuszu. Puszczę ci fotkę popołudniem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: TA,RD04
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 23 godz 50 min 35 s
|
![]()
Dlaczego dać chłopu spokój.
Jak tak moszna , dopiero na koniec się dowiemy gdzie jedzie , a przecież może należałoby MU odradzić albo "coś" doradzić . No i czy ""TAM"" jechać, to jest dobry pomysł? ? Nic nie wiemy ,tak się nie powinno zachowywać ,to jest niekoleżeńskie........... Ale co zrobić ""niektórzy"" tak Majo. ciał |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
![]() |
![]()
Stopa dziękuję za troskę. Nie ma co odradzać ani doradzać, bo po co, skoro plan już jest od dawna przeanalizowany. Tym bardziej nie będę pompował balonika aby się nie rozczarować...i może kogoś jeszcze.
Może tak Mają a pewnie nie zawsze jest jak na koncercie życzeń. Niech Moc będzie z Wami. P.S. zbiorniki ogarnięte.
RD 03 TO NAJSTARSZA AFRYKA ![]() ![]() XRV 650 THE LAST TRUE DUAL SPORT BIKE ON EARTH http://www.youtube.com/watch?v=fnEHAjt_XPw Ostatnio edytowane przez majo : Wczoraj o 14:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
ROTOPAX 1galon 1.75galona - Rzeszów | polaand | Wszystko dla Afryki | 1 | 23.08.2023 22:25 |
Kanistry Rotopax do kufra | jakub | Wszystko dla Afryki | 13 | 17.02.2016 02:11 |