|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Poznań
Motocykl: 690 Enduro
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 1 dzień 4 godz 22 min 10 s
|
![]()
Wystarczy pojechać (lub pooglądać fotki) do Chin lub Indii. I się przekonać ile może wytrzymać taki motocykl np jako wieloosobowa riksza. Powoli ale do przodu.
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Białystok/Jaświły/BielskP
Motocykl: LC 4
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 14 godz 1 min 34 s
|
![]()
Jak skończę 18 lat to tez pojadę w daleką podróż ...choćby skały srały.... to tylko kwestia czasu. Ale nawet teraz kiedy mam 15 lat, to nie wytężając zbytnio mózgownicy można przygotować się troszkę bardziej rozsądnie niż nasz bohater. Właściwie to trudno mi przeniknąć, odgadnąć logikę postępowania naszego podróżnika...może tak odreagowuje jakieś przykre zdarzenia życiowe... za wszelką cenę iść pod prąd, walczyć z wiatrakami. Mimo wszystko zazdroszczę mu, że on w drodze , a ja nie... ale z drugiej strony gdzie z takim tobołem jest przyjemność z podróży, głowa zaprzątnięta pilnowaniem tego całego kramu, co by się nie rozsypał. Widocznie taki gościu ma lot... może specyficzne zioła pali.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Krakuff
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 7 godz 55 min 34 s
|
![]()
Panowie, BMW ma takie działania marketingowe na co dzień. Jeśli "nasz" Junak idzie taką drogą to wypada sie cieszyć. Chociaż partyzantka jest niezła, więc raczej takiego wsparcia jak BMW tam nie ma. A jak sie okaże ,ze ON rzeczywiście tak sam....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zwykły przechodzień...
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: DW
Motocykl: GS12y
![]() Online: 2 miesiące 3 dni 11 godz 45 min 7 s
|
![]() Cytat:
Natomiast co do Ciućmy, to jego wpis sprzed 5godzin ![]() "...Najwyższy czas się obciąć. Bo wyglądałem już jak zwierzak..." ![]() ...no i o rękawicznych problemach: "...Podgrzewaną rękawiczkę zlutowałem. Niestety po 20 kilometrach znów przestały działać. Tym razem nie mogę znaleźć przerwanego miejsca. Przewody elektryczne wyglądają na całe, a nie działa..." "...Na bazarze znalazłem pokrowce na rękawice. Jest w nich znacznie cieplej, ale bez podgrzewania i przy temperaturach poniżej – 20 stopni ręce nadal marzną..."
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zwykły przechodzień...
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: DW
Motocykl: GS12y
![]() Online: 2 miesiące 3 dni 11 godz 45 min 7 s
|
![]()
...w artykule którym Sambor rozpoczął wątek jest napisane:
"...Trasa - najpierw Rosja i Syberia aż do Władywostoku. Później dokładnie nie wiadomo. Na pewno przez Amerykę. "Potem zobaczymy!" Środek transportu - motocykl Junak. Dlaczego taki? "Wiadomo, klasyka!" Ale z klasycznego wyglądu legendarnego polskiego motocykla niewiele już zostało. Jest pieczołowicie przygotowany na wyprawę, obłożony kilkoma kuframi z bagażem i namiotem z napisem "Motocyklem dookoła świata". Jak długa będzie podróż, też dokładnie nie wiadomo. Trzy, może cztery miesiące. - Nie ma co się spieszyć, jadę na wariata - mówi Michał Kubiak... " Opisy na FB nie mówią nic, opisują tylko problemy bieżące
![]() |
![]() |
#7 |
droga jest celem
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Wrocław
Motocykl: RD07, LC8
Przebieg: X70.000
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 18 godz 34 min 0
|
![]()
Czyżbyś miał w tym swoje 3 grosze
![]() ![]() znajdź 3 elementy wspólne w tych "klasykach" ![]()
RideNow! Ostatnio edytowane przez bliźniak : 03.12.2012 o 14:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Białystok/Jaświły/BielskP
Motocykl: LC 4
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 14 godz 1 min 34 s
|
![]()
Ja myślę, że on tylko czeka, drażni się z czytelnikami... i w decydującym momencie, krytycznej chwili z przepastnych głębin swoich kufrów wyciągnie skuter śnieżny i powie coś w stylu "cmoknijcie mnie tam gdzie słońce nie dochodzi piecuchy lecę zaszlachtować pingwina"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2012
Miasto: Zamość
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 5 godz 34 min 7 s
|
![]() |
![]() |