|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Wielkopolska
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 22 godz 14 min 48 s
|
![]()
Trochę już o nim było.
Na początku chciał mi gad powyrywać uszy przy zakładaniu i zdejmowaniu. Po dwóch, może trzech miesiącach było już ok. Powłoka nieparująca już na początku jesieni przestała spełniać swoją rolę. W trasie jest ok, ale w terenie paruje i trzeba uchylać szybę. A porównania z innymi nie mam bo nie używałem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
22.10.2006, DTN :)
Miasto: Kąty Wrocławskie
Motocykl: RD07
Przebieg: IIszlif
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 7 miesiące 3 tygodni 2 dni 15 godz 56 min 50 s
|
![]()
Wyrywa uszy chyba wszystkim na początku... ale mi już po miesiącu się dostosował i jest super wygodny. Co do parującej szyby - to mi nie paruje, a w terenie jeżdżę w goglach. Szybę zdejmuje się szybko. Chyba ma nieco większa skorupę niż inne endurowe kaski. Fajny patent z siateczka pod brodą - zabezpiecza przed wwiewaniem powietrza do środka, zdejmuje się ją i zakłada równiez kilka sekund. W tym zakresie cen na pewno nie bierz Airoha S4
![]() |
#3 |
buszujący w zbożu
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Szczecin
Motocykl: RD07
Przebieg: 33.000
![]() Online: 1 dzień 13 godz 40 s
|
![]()
W sumie by zamknąc temat (bo trochę ja sam go spowodowałem). Po długich przygotowaniach udałem się do znajomka od Shoeia Horneta DS-a. Generalnie było mi brać jak była propozycja. Teraz sam zostałem na lodzie czyli będę musiał wysupłac odpowiednią kwotę w zwyczajnym sklepie. Tym którym narobiłem nadzieji na tańszy kask proszę o wybaczenie
![]()
![]() |
#4 |
poleca: filcy - jako obuwie trwałe, zawsze modne i wygodne
Miasto: W-wa/Stare Bielany
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 6 dni 19 godz 59 min 55 s
|
![]()
Spoko, spoko! W ogóle "ciekawie" się porobiło np. Schubertha C3 można kupic taniej w PL niż w DE, ale generalnie i tak drogo
![]() |
#5 | |
Jaki świeży jaki świeży ??
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 11 godz 52 min 29 s
|
![]() Cytat:
![]() W zeszłym roku zrobiłem masę zakupów za granicą i się cieszę bo teraz musiałbym 25 % więcej zapłacić ...
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Kask a w szczegolnosci Horneta polecam kupic w Anglii.... funt ciagle slaby i pewnie zaraz bedzie = euro...
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
o rzesz k..... . wybacze za krate Bosmana
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Kraków
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
![]()
Moje multiteci kosztowaly 20funtow sztuka (Helmet City)
niech sprawdzi tez kuriera interparcel. Mysle ze po prostu chce Cie zniechęcić.
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Przy takiej cenie za wysyłkę udało im się to bardzo skutecznie. Napisałem do nich bo mieli bardzo fajną cenę za kask, niestety po dodaniu tych 70GBP robiło się już mało ciekawie.
A można inaczej. Np. w http://www.sportsbikeshop.co.uk/ życzą sobie za wysyłkę do PL - 21,66 £
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Śruby do Shoei Hornet DS | Rychu72 | Kaski | 18 | 27.04.2016 08:33 |
AGV AX-8. Alternatywa dla Shoei Hornet? | Miklaz | Kaski | 127 | 02.10.2012 17:59 |