![]() |
#1281 |
Miasto: Lublyn
Motocykl: RD07a
![]() Online: 2 miesiące 20 godz 22 min 38 s
|
![]()
Skończ już ta farsę bo bez sensu bardziej się pograzasz.
|
![]() |
![]() |
#1282 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Miałem się powstrzymać ale jednak napiszę. Filmów nie widziałem ale i nie potrzebuję, domyślam się jak to mogło wyglądać.
Z racji że dobrze znam kogoś kto z chorobą % walczy i coś tam wiem jak to wygląda, niby z boku ale ze szczegółami, powiem tak... Punktem kiedy człowiek zaczyna się ogarniać, lub inaczej - może mieć na to szansę, jest to gdy ponosi pełną odpowiedzialność za to co robi. Ta choroba jest wredna i tak to działa. Kolega midmi ani nie przegiął, ani nie zrobił nic niestosownego w świetle prowadzonej przez futrzaka działalności (moim zdaniem). To nie jest kopanie leżącego. Udostępnił w postaci filmu po prostu coś, w co NIKT by mu nie uwierzył ze słowa pisanego na tym forum choćby z uwagi że ma od 2011 roku kilka postów a nie kilka tysięcy. Jestem na FAT na tyle długo że wiem to doskonale. Ta choroba jest straszna, ale poklepywanie po plecach z niej niestety nie leczy. Pamiętam jak szynszyl wrócił na forum po długiej przerwie pełen nadziei i w dobrej formie. Tak samo jak wtedy trzymam kciuki - każdy zasługuje na kolejną szansę na wyjście (zaleczenie) z tej choroby. Pozdrawiam zimny Ostatnio edytowane przez zimny : Wczoraj o 12:34 Powód: drobne poprawki aby było klarowne o co mi chodziło |
![]() |
![]() |
#1283 |
![]() |
![]()
Jurek sobie nie radzi bo co jakiś czas znika, dobrze mu życzę ale tu potrzebny specjalista i chęć walki o siebie którą musi podjąć
#1284 |
![]() |
![]()
Do usunięcia ten post!
|
![]() |
![]() |
#1285 |
![]() |
![]()
Wszystko zgadza ale ostatnio dość często znika, czytam jego relacje z napraw i smutek mnie ogarnia bo coraz mniejsze te przerwy od pijaństwa
#1286 |
gsm: 512242193
![]() Zarejestrowany: Jul 2006
Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 5 miesiące 2 godz 21 min 24 s
|
![]()
Wszyscy zapewne życzymy szynszylowi jak najlepiej. Ja napewno !
ale rock'n'roll i chulasczy tryb życia nie idzie w parze z biznesem. a tu niestety robisz sam na swe nazwisko...
#1287 |
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 godz 20 min 36 s
|
![]()
Dzień dobry. Kochani rodacy. Pewnie zaraz Pan Wierny mnie usunie,a pan matysiak napisze że pijak. może i pijak jak SZYNSZYL ,może tak lub nie . Ale prawo jest prawem i za upublicznianie jest prokurator . Odpierdolcie się od PANA SZYNSZYLA ....NO WIERNY KASUJ...
|
![]() |
![]() |
#1288 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2011
Miasto: mazowiecka wieś
Motocykl: 5 szt
Przebieg: znośny
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 1 dzień 18 godz 47 min 19 s
|
![]()
Plaku za znieważenie dobrego imienia także jest paragraf a Midimi się nasluchał. Proponuję zamknać ten watek takim jakim jest do powrotu Szynszyla.
Zdrowia
#1289 |
Stary wyjadacz
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: żywiec
Motocykl: RD07
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 2 dni 10 godz 41 min 49 s
|
![]()
No Plaku się nakręcił bo już nawet mi pw wysłał z pytaniem czy duszę Zająca w garażu i czy mnie wkurwia że Szynszyl jest lepszy ode mnie…
Robi się z tego jakiś syf, a ktoś podkręca… Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() |
![]() |
#1290 |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 6 dni 23 godz 52 min 40 s
|
![]()
Jest to wątek o garażu.
Zrobił się gównowątek. W tej chwili poza przepychankami żaden nowy post niczego nie wnosi. Aby zachować spokój, uniknąć mimo wszystko eskalacji problemu chwilowo wątek zostaje zamknięty. Bynajmniej niczego nie będę usuwać/kasować/cenzurować (jedynie co, to są linki do filmików wyedytowane). Szynszyll wydobrzeje, w ten czy inny sposób musi załatwić sprawę - to już jest poza nami wszystkimi. Wszyscy ochłoną - wątek się otworzy ponownie. ps. Szynszyll, jak wydobrzejesz zadzwoń/napisz to odblokuję wątek. ps2. celowo wszystko piszę publicznie, aby nie było niejasności. Wszystkim uczestnikom forum życzę naprawdę i szczerze udanego weekendu, bezpiecznych powrotów z tych małych i dużych wycieczek.