|
|
|
|
#1 | |
|
Gość
Online: 0
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2020
Miasto: Warszawa
Motocykl: CRF1100
Online: 3 tygodni 5 godz 20 min 23 s
|
Działa wam poprawnie? U mnie jest problem. Afryka nie widzi próby połączenia Android Auto. Chyba że coś źle robię.
Pozdrawiam Wysłane z mojego Pixel 8a przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Miasto: Wrocław
Przebieg: 14000
Online: 1 dzień 2 godz 30 min 28 s
|
Cytat:
Telefon łączy się z tym piździelstwem poprawnie, zapala się zielona dioda i widać połączenie bluetooth w telefonie. Nie inicjuje jednak ekranu CarPlay na wyświetlaczu tak jak np. przy połączeniu kablem. Być może Honda Goldwing ma soft ambitniejszy niż AT... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Gość
Online: 0
|
Czasem jednak to tanie nie działa ok.
U mnie na AAWireless jest git i od dwóch lat nie wiem co to kabelek. Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#5 | |
|
Cytat:
Pozdrawiam Wysłane z mojego Pixel 8a przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
I co ogarnąłeś to połączenie.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Poddaje się. Nie udało się.
Wysłane z mojego Pixel 8a przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#9 |
|
CRF 1100 ATAS
![]() |
Cześć.
Odświeżę temat, mam jedno pytanie, otóż kupiłem drugi już dongle USB, który ma mi zapewnić bezprzewodowe Android Auto. Znalazłem takiego fikuśnego malucha, który chowa się do gniazda [Nie da się niestety zatkać gumą, trzeba byłoby zrobić wycinankę w tym kapturku], ale i tak to jest lepsze dla mnie rozwiązanie niż dongle na kablu, który gdzieś trzeba chować pod plastikami. https://pl.aliexpress.com/item/10050...yAdapt=glo2pol Ale wracam do pytania. Mam sparowany telefon z Hondą, i teraz paruję z tym donglem, ale po chwili rozparowuje się, jakby Honda odrzucała to. Pytanie, czy żeby korzystać z AA bezprzewodowego muszę rozparować telefon od motocykla (standardu Hondy)? Pytanie, do używających takiego rozwiązania. Czy nie można mieć jednocześnie sparowanego fabrycznego infotaimentu i tego gadżeciku? |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Brawo Honda. Jprdl.
Wybacz ale nie jestem w stanie Ci pomóc w tym temacie, jednak jak słyszę o tych problemach to załamuje ręce nad stanem tej marki.
|