![]() |
#1031 |
![]() |
![]()
biorą pod uwagę ile kosztują motocykle konkurencji i to co się dostaje w standardzie za 76tys i w lepszym standardzie za 82tys to nie uważam żeby to była zła propozycja /nie to żeby było mnie stać/.
z czasem pewnie pojawią się dodatkowe owiewki na tę niską czaszę i to jest jedyne co dla mnie w tym układzie brakuje temu motocyklowi do jazdy gdzieś dalej żeby nie męczyć się wiatrem. czekam na czas w którym przejdzie już pierwszy zachłyst i będzie można wziąć demo na testy co jest narazie niemożliwe przynajmniej w PL - mnie się ten motocykl bardzo podoba i mógłbym kilku się pozbyć w celu zakupu takiego sprzętu gdyby finanse i sytuacja ogólna pozwoliła. jak na dzisiejsze czasy moto proste, olejak, minimum elektroniki, żadnych zjebanych tabletów, wał, fajny silnik i pozycja. pojemność baniaka też dość odpowiednia biorąc pod uwagę zużycie paliwa poniżej 5l/100. jeździłbym. to, że nie jest to ędóro mnie nie zraża. skoki zawiasów są odpowiednie aby poradzić sobie z lekkim offem od święta i wszystkimi dziurami w kiepskim asfalcie na co dzień. w porównaniu z T700 nie ma porównania dla mnie więc i cena nieadekwatna do porównywania a nowa afryka jest przy tym mastodontem który ma więcej zbędnych mi rzeczy niż potrzebnych a niestety kosztuje tyle samo... ![]() pozostaje kwestia ceny. no cóż...
![]() |
#1032 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 1 dzień 8 godz 28 min 55 s
|
![]()
Dzisiaj pierwsza jazda w tym roku, bo jazdy z byłego garażu na taras nie można zaliczyć. Było nawet spoko tylko jedna soczewka na prawym, gorszym oku gdzieś się podwinęła. W Nowym Brzesku jest radar i gdy ciężarówka do niego dojeżdżała zdecydowałem się ją wyprzedzić, błysnął flesh ale chyba nie byłem w obiektywie. Przed Krakowem gdybym miał być autem to bym się załamał, nawet elektrykiem. W tzw garażu dostałem CE04 aby dojechać na Szewską, teraz już jestem na 100% przekonany że nie chcę takiego sprzętu. Pozostaje sprawdzić G/S 12, RT 1300 oraz ADV. Z punktu widzenia praktyczności, na szczycie listy plasuje się ADV. Najgorzej dzisiaj rano było wrzucić jedynkę i zjechać z tarasu, teraz siedząc w autobusie na wieś, mogę napisać że kręgosłup przestał boleć ale bark dalej stwarza problemy.
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1033 |
Połamany
![]() |
![]()
Mnie Marku jazda motocyklem (bez owiewek i w kasku z daszkiem) dawała świetne ukojenie dla bolącego karku. Po tych doświadczeniach przerzuciłem się w lato na rower. Zimą zaś wdrożyłem kalestenikę. Bóle już nie wracają kilka lat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1034 | |
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
Ajde Jano
|
![]()
R12 to nie moja bajka, nawet nie chcę tracić czasu na próbowanie, a czasu coraz mniej. Patrząc na tego G/S to wydaje się że to będzie motocykl w którym powinienem się spokojnie odnaleźć. Mocy tyle i potrzeba, skrzynia biegów bez udziwnień ( chyba bez udziwnień, chociaż gdyby dali automat byłoby jeszcze lepiej ) suche sprzęgło, czego chcieć więcej. Może tylko zestawu kół do których jestem przyzwyczajony ale z dwojga złego chyba bym wolał 21-18 niż 21-17
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1036 |
![]() |
![]()
18tka jest w którymś z pakietów jeśli dobrze pamiętam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1037 |
![]() |
![]()
W pakiecie za 82 jest wszystko co trzeba żeby narzekać tylko na zimę, pogodę i brak czasu na jazdę.
![]() |
#1038 | |
Ajde Jano
|
![]() Cytat:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1039 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
Ajde Jano
|
![]()
Pewnie że będzie. To raczej motocykl solo z opcją jazdy we dwójkę. No ale dalej mamy gieesa na wycieczki
![]() |
![]() |