|
|
|
|
#1 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2014
Miasto: Lublin
Motocykl: LC8-950ADV,EXC 450, ROAD KING EVO
Online: 2 miesiące 2 tygodni 4 dni 15 godz 3 min 30 s
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
![]() |
Chińska twórczość.
Szynszyllu wszystkich nie uświadomisz wielu da się pokroić za te wynalazk Sam te opony zdemontowałem więc to nie fotomontaż. To są skutki gdy cena test jedynym kryterium przy zamówieniu/przetargu, po za rozmiarem oczywiście.
|
|
|
#4 |
![]() |
ja nikogo nie planuje uswiadamiac. pozostaje tylko w zadziwieniu i czasem w rozbawieniu. a na 'chinskich' grupach jak moge to zawsze pomoge. wiele osob dopiero zaczyna przygode z motocyklami i zaufalo reklamie i zapewnieniom sprzedawcow, ze kiełbasa za 13pln to ta sama co za 50pln a producent tej drozszej to oszust i złodziej, ktory od lat żeruje na naiwnosci klientow.
p.s. na grupie QJ SRT900SX trwa plebiscyt pt. co zgubilem bo mi nie dokrecili w fabryce/ASO. fotka jednego z liderow rankingu.
|
|
|
|
#6 |
![]() |
juz o nich wspominalem:
https://en.wikipedia.org/wiki/Qianjiang_Motorcycle glownym dystrybutorem dla Polski jest: https://motor-land.com.pl/
|
|
|
|
#7 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2020
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 1 tydzień 4 dni 16 godz 13 min 2 s
|
w sumie mnie też korci aby zmienić siekierkę na kijek, ale póki co mój Vstrom 2021 z nalotem 50 000 km nie daje żadnych powodów do narzekań, więc kupuję popcorn i będę obserwował rozwój tej technologii opisywanej ze swadą przez niedalekiego krajana
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2019
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 1 tydzień 3 dni 14 godz 14 min 51 s
|
https://www.youtube.com/watch?v=bKB78VPzzCI nie o motocyklu ale o samocodzie, chiński silnik na wzór silnika KIA, w ramach ciekawostki, na prawde ciekawa korelacja samochód sprowadzony z USA, do niego dokupiony nowy silnik z chin i zamieszanie z rozrządem. pewnie chinskie silniki na wzor tych motocyklowych tez sa
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
no to solidnie 'kolega oszczędny' poleciał. tyle, że już starożytni Rzymianie w swoim kodeksie prawnym zawarli zasade: volenti non fit iniuria tj. chcącemu nie dzieje się krzywda.
do motongow tez mozna kupic kserowane silniki. te prostsze i nie wysilone, ale są.
Ostatnio edytowane przez szynszyll : 07.07.2026 o 10:23 |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
motocykle wlasciwie nowe i bez przebiegu. nie sadze by bylo ich wkraju wiecej niz kilkadziesiat. cena 37 tys pln. tarcz sprzegla nie ma w ofercie. jest caly set z elementem wewnetrznym alu za 1300pln.
p.s. OEM do CRF1100 tarcze + przekladki to ~600pln
|
|
![]() |
|
|