|
![]() |
#1 | |
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Kielce
Motocykl: Dziczyzna
Przebieg: ustalam
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 3 dni 14 godz 20 min 30 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do przełożeń - ja już mam zmienione (15z przód i 47 tył - to najbardziej "offowe" zębatki, jakie znalazłem do X'a), sprzęgło dostało w doopę raczej u poprzednika, bo Włoch latał w rajdach. Po wymianie jest miód malina ![]() Z każdym kolejnym dniem a właściwie po wyjeździe z RO już było coraz mniej offa a coraz więcej asfaltów. Sprzęgło i "okoliczności" tak poukładały mi wyjazd ale i tak było miodzio ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Asia
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Miasto: Złotoryja/ Wrocław
Motocykl: XL750, CRF300RALLY
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 6 dni 19 godz 15 min 25 s
|
![]()
Taki ło ten statek był?
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Kielce
Motocykl: Dziczyzna
Przebieg: ustalam
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 3 dni 14 godz 20 min 30 s
|
![]()
na 5 zdjęciu trochę go widać.
Raczej taki (fotka pożyczona z http://www.portalmorski.pl/stocznie-...kosci-statkiem) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2015
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD07a
Przebieg: CHGW;-)
![]() Online: 3 tygodni 5 dni 3 godz 27 min 58 s
|
![]()
Bardzo fajnie się czyta Twoja opowieść. Widać jak z wpisu na wpis robisz duże ba ogromne postępy w pisaniu i przyznam się że z niecierpliwością czekam na kolejny dzień Twojej podróży.
Twoje autorefleksje bardzo mi się podobają a podróż mam wrażenie że nabrała dla Ciebie formy terapeutycznej ;-) Tak trzymaj I pisz oczywiście:-D Wysłane z mojego Lenovo TB3-850M przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Podlasie
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 5 min 7 s
|
![]()
Bardzo fajny odcinek!
![]() Samotna podróż jest czymś co totalnie potrafi zresetować człowieka. Jeśli dobrze to zrobisz, to później ona już na zawsze będzie w Tobie. Kurde - tęsknię za tym uczuciem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Szczecin
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: rośnie
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 6 godz 42 min 58 s
|
![]()
No to Ci powiem że przykułeś moją uwagę.
I smieszno i straszno się jakoś zrobiło. Nie zazdroszczę takiego zwrotu akcji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
omijając już czułości..
![]() ![]() ![]() Co do wypadow z kumplami czy samotnych..to osobiście mam podejście 0 v 1. Albo wypad z osobami gdzie jest chemia non stop, gdzie podczas jazdy robimy sobie jaja i to każdy z każdego, gdzie każdy wspólny km jest przygoda..[ tutaj prześlę buziaki dla Jokera i Herniego ![]()
Życie jest za krótkie żeby jeździć singem czy rzadówką.. ![]() Ostatnio edytowane przez Pirania : 06.06.2017 o 22:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
![]() Online: 3 miesiące 1 tydzień 4 dni 19 godz 2 min 10 s
|
![]()
Mirko fajnie się czyta.
Sam kiedyś miałem podobną sytuacje z kumplem , którego wydawało mi się , że dobrze znam. Chłopak na UA zwyczajnie powiedział mi , "że nie jedzie dalej i żebym się pierdo!*ł" ![]()
![]() |
#9 | |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Bialystok I Akalice
Motocykl: AT RD07a; XR600R
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 15 godz 19 min 25 s
|
![]() Cytat:
Tak to jest, że nic bardziej nie weryfikuje niż podróż we dwójkę. W większej grupie łatwiej. Nie ma co oceniać, bo każdy może mieć jakiś swój ważny powód, zwykle najważniejszym jest rozłąka/tęsknota, którą najtrudniej się znosi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2014
Miasto: Lublin
Motocykl: LC8-950ADV,EXC 450, ROAD KING EVO
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 1 godz 21 min 0
|
![]()
Mirko duży szacun za szczere ukazanie uczuć i przemyśleń osobistych. Nie każdego na to stać.
Czekam na dalszy ciąg. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Prolog - "Życie to sztuka wyborów". | mirkoslawski | Trochę dalej | 9 | 25.05.2017 22:09 |
"Helpfl Staf", czyli technologia rejli w służbie Lejdis | ucek | Lejdis | 25 | 15.09.2010 20:52 |