|
|
|||||||
| Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#71 | |
![]() Zarejestrowany: Jul 2019
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 1 tydzień 2 dni 3 godz 59 min 6 s
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#72 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2019
Miasto: Leśna Dzicz
Motocykl: KTM R
Przebieg: jest
Online: 2 miesiące 15 godz 58 min 20 s
|
Cytat:
Wysłane z mojego 23117RA68G przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
|
#73 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 149 000
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 3 dni 15 godz 11 min 9 s
|
poniżej link do warunków gwarancji KOVE, jak (nie) jeździć aby nie stracić
jak odpalisz chociaż raz motocykl i nie przejedziesz minimum 10km to tracisz gwarancję na akumulator, którą i tak tracisz po 1000km lub 3-miesiącach, gwarancja obejmuje wyłącznie PL, jeżeli chcesz jechać za granicę to powinieneś zrobić dogłębny przegląd w ASO bo taki wyjazd wiąże się z jazdą z większymi i dłuższymi obciążeniami dla silnika ... kurczę jednak w pl to jest raj dla motocykli bo u nas wg. gwarancji nie ma takiego ryzyka. Gwarancja składa się niemal wyłącznie z wykluczeń oraz obowiązków użytkownika. Już na wstępie znalazł się jakże istotny chochlik : "Ochrona gwarancyjna obejmuje: Produkty zakupione w Autoryzowanym Salonie KOCE są objęte gwarancją " Jak nie kupisz motocykla w salonie Koce tylko Kove no to nie masz gwarancji, ale gdzie są te salony Koce ? https://kove.pl/file/gwarancja.pdf |
|
|
|
|
|
#74 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2017
Miasto: Żywiec, kiedyś piwna stolica kraju.
Motocykl: RD03
Online: 2 tygodni 15 min 33 s
|
Buahahahahahaha, czyli jak mieszkam w Żywcu a mam ochotę skoczyć po piwo do Namestowa na Słowacji (ok.50 kilosow w jedną stronę) to muszę zrobić gruntowny przegląd
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|