|
![]() |
#1 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() Nic to, tanio kupiłem 1200 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Ciekawe kiedy zrobia RTka 1300
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
no nie wiem - nie podoba mi się ten motocykl nixxuja. co do taniochy to na OLX już można kupić pewnie w przedsprzedaży. jakoś nie widać cen o których mowa powyżej - 98-130k
jprdl... najlepsze, ze jak da Bozia pojechać znowu w Alpy to za dwa lata będzie tam tego w PZDU ![]() może wzw z przedstawieniem tego sprzęta, stanieją r1200gsa ![]()
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Wejdź w konfigurator
https://konfigurator.bmw-motorrad.pl...08CA/EQUIPMENT Normalnie jak z samochodami |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
no może i tak. ale podobnie jak z samochodami za cenę bazową dostajesz to czym niekoniecznie chciałbyś jeździć
![]() ![]() bazowy GS1300 ma szybkę wielkości paletki pinkpongowej i nawet chyba nie ma możliwości elektrycznej jej regulacji /nie pamiętam czy eleszyba jest we wszystkich wersjach/. podobnie jak Zimny ![]() co do masy to ja po 3 tygodniach prawie non stop na 285kg teraz z radoscia przetaczam 210kg - różnica jest NIBY niewielka ale ...
![]() |
#6 | ||
trampkarz emeryt
![]() |
![]() Cytat:
Sam się w porę zorientowałem mając BMW i ograniczyłem się do tego co naprawdę jest mi potrzebne. Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
Też już gdzieś o tym na forumie pisałem albo mi się śniło, że miałem napisać ale zgadzam się z Wami pełnym cylindrem. Zdecydowanie jest to wypisz wymaluj CB500X. Może jakiś uczony w komputry zestawi te dwa motocykle ze sobą
![]() Ale polewałem srogo oglądając ten promofilm jak koleś od dizajnu się branzlował nad tym jaki to on jest zajebisty i jak nowatorsko to zaprojektował ku pokrzepieniu serc gawiedzi ![]()
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
Jest już nowy GS-1300 . Ale żeby nie śmiecić wszędzie to napiszę tu.Jak mi się znudzi jazda po błotach, trudnych terenach itp to kupię GS-1250 Adventure.Bardzo mi się podoba i muszę go mieć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
ja tylko grzecznie przypomne, ze przednia półeczka na konserwe tyrolską i kufel to pomysł Suzuki z 1987
![]() potem BMW go gwizdnęło, a potem wszyscy zaczeli to jak małby kopiować. ale pradziadkiem byl Doktor Big.