|
![]() |
#2 |
Jakub
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Świdnica
Motocykl: 990
Przebieg: czemu?
![]() Online: 1 miesiąc 2 dni 15 godz 48 min 17 s
|
![]()
szacunek!!! piknie się czyta, jak by się tam było...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Jeleśnia - Żywiec
Motocykl: CZ 350/XL 600
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 11 godz 59 min 31 s
|
![]() ![]()
![]() |
#4 |
|
![]()
Jedna z najgorszych opcji to poddać się wtedy, gdy się jest już relatywnie blisko.
Kilometry idą z wolna. 19sty dzień marszu. Noce coraz zimniejsze. Jak mogłem wysłać do domu ciepły ciepluśieńki śpiwór ![]() ![]() ![]() ![]() Śpię w spodniach na karimacie. W bluzie i polarze. Zimna noc. Szytem było okrywanie się w nocy mapą Polski!!! Żeby było mało. Zaczyna czasem w nocy pobolewać ząb... Razem z uchem... Przeciwbólowce i śpimy dalej. Trzeba nam ciepłych nocy... Na jednej z mieścin za 6zł kupuje w "lumpeksie" spodnie dresowe. Bedzie ciepło w nocy! ![]() Tory direkt Bydgoszcz... Ile? 10km ![]()
![]() |
#5 |
|
![]()
Bydgoszcz.
No więc tak. Już kilka kilometrów przed miastem, miasto dostaje fantastycznego plusa. Wlotówka przez lasy. Pamiątkowa droga chyba od turystów z wehrmachtu. Żeby było mało. Długie leśnie podejście ubitą szeroką leśną drogą. No jak ulał do cięcia na TA. No przecie poezja! Bydgoszcz. Wychodzisz z lasu do centrum miasta. Witają cie blokowiska i zgiełk. Wszytsko wygląda inaczej. Nowoczesność. Wielka płyta. Bydgoszcz. Miasto mnie ujmuje. Nie wiedziałem że tak tu inaczej. Prawie jak Wenecja. Pełno starego budownictwa. Secesja. Budynki stare budowane z wizją i stylem. No i tylko ja sie na toi gapię. Reszta ludzi biegnie nie wiadomo gdzie... Zrzucamy kotwicę. 26zł nocleg w schronisku młodzieżowym. Dostaję sam 6cioosobową salę. Po schodach utykam. Ale bajer gorący prysznic. Pod wieczór lecimy na miasto. Owoce z biedronki. Żelki jako dieta żelatynowa na staw kolanowy. I zasnąć się nie da... Za wygodne łóżka! Tragedia!
![]() |
#6 |
|
![]()
Szczerze.
Wybrałem się na dworzec PKP w Bydgoszczy. Tak z ciekawości. Bo wypadałoby zawracać. Staw kolanowy boli. Widać że utykam. Pociąg do domu ![]() Tylko kupować bilet. Bydgoszcz. Robimy jeden dzień przerwy. Zobaczymy co przyniesie przyszłość. A w Bydgosczczy jest co zwiedzać przez jednen dzień. 15zł wejscie do wszytskicj 5ciu muzeów. Mają jakieś dziwne wyspy. Fajnie. Fajnie dopóki nie luneło deszczem. A przeciw deszczowiec został w schronisku. No i człowiek moknie. Moknie w Bydgoszczy...
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Miasto: Gliwice
Motocykl: RD07
Przebieg: 59000
![]() Online: 3 dni 2 godz 51 min 35 s
|
![]()
O ja pier****
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Cel A to Å , cel B to B**** i tak aż do G, do punktu G :) [Lipiec 2011] | Neno | Trochę dalej | 45 | 03.05.2013 16:28 |
W hołdzie Iziemu. Na 3 kółkach bez silnika. [Lipiec 2011] | pawelsitek | Trochę dalej | 72 | 09.05.2012 19:45 |
Mongolia samotnie czerwiec/lipiec 2011 | doktorek | Trochę dalej | 44 | 14.02.2012 19:08 |
Skandynawia - lipiec 2011 | TDM900 | Umawianie i propozycje wyjazdów | 10 | 31.03.2011 13:17 |