|
|
|
|
#1 | |
![]() |
Cytat:
) nie jestem, więc na moje umiejętności zawieszenie jest aż za dobre ![]() Fakt- środek ciężkości jest wysoko i podnoszenie tego motocykla z gleby to nie jest atrakcja. Trzeba mieć to na uwadze. Co do chińszczyzny... na razie jestem sceptyczny - niech inni testują za swoje pieniądze. To, co dotychczas miałem okazję sam testować - jest zdecydowanie nie warte swojej ceny. Na youtube słychać same ochy i achy, ale kto rozsądny wierzy w reklamy
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Najgorsze że KTM jeździ lepiej
i to dużo lepiej. Niestety Kove czy Aprilia to w ogóle tematy poza nawiasem jakimkolwiek. Dla mnie. A 890advR skradło mi serce.
|
|
|
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
Online: 3 miesiące 1 tydzień 5 dni 4 godz 58 min 51 s
|
Cytat:
Co by jednak nie mówić o T7 to jest to przede wszystkim mało awaryjny motocykl.
|
|
|
|
#4 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: P-ń
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 2 tygodni 5 dni 19 godz 42 min 22 s
|
Jeździ lepiej, jedzie ogniem, jest lżejszy, bardziej zwrotny, lepiej wyważony... ale to yamaha zawsze dowozi jeźdźca z powrotem do domu
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Jak pisałem - dlatego mam t7. Nie mam psychicznie przestrzeni ŻADNEJ aby myśleć nad potencjalnymi awariami i fixami w nowym motocyklu. Nie i już.
Więc czy warto - warto. Nie jest idealna ale nie ma takich sprzętów natomiast znam paru co zrobili porządne trasy i mieli t7 wiele lat. NIGDY żadnych problemów. W mojej jeszcze na dodatek rozwiązali kwestię zawieszenia. Pali mało, jest czym wyprzedzać, a autostrady się nie boi. Szukałem w necie info nt problemów z t7. Umiem szukać - nie znalazłem.
|
|
|
#6 |
|
Bo nie pracowałeś w ASO yamahy. Stukające zawieszenia, niedziałające amortyzatory, problemy z elektryką, zatarte wałki ! tak zatarte wałki w T7. Zatarty silnik, problemy z abs.
Yamaha ma także wtopy i wszystko przy bardzo małych przebiegach. Francuzi nie są najdokładniejsi na świecie :P
|
|
|
#7 |
![]() |
No wiesz
na jazdę testową dostałem motocykl BEZ oleju.Jakiegokolwiek. Wyjechałem na chwilę i wróciłem bo przecież pali się lampka fak!!! Ktoś go kupił jako testowke z małym przebiegiem świetną. Przecież. Nie wiem łatka jaką ma KTM chyba nie wzięła się ze złośliwości użytkowników. Chyba.
|
|
|
#8 | |
|
Cytat:
Co to oznacza ? Mechanik jełopa zapomniał nalać. To nie wina motocykla. Zresztą Ty kupiłeś T7 bo Ci pasuje, wcześniej kupiłeś małą crf. Widocznie lubisz wolne motocykle ze słabym zawieszeniem ![]() P.S. sorry to tylko żarty PEACE
|
|
|
|
#9 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: P-ń
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 2 tygodni 5 dni 19 godz 42 min 22 s
|
teraz przy 6kkm robiłem serwis zawiasu przedniego w SRC, na tyle wymieniłem sprężynę na hyperpo i zupełnie inne wrażenia z jazdy! Polecam. Jadzia jedzie dzielnie, nie poddaje się i mimo niedociągnięć daje ogrom frajdy! Jak kręci Cię latanie pod 200kmph bierz kata, jak lecisz 130 po świeżo oranym polu albo szutrach, chcesz brodzić po jajka w wodzie i w najgorszym razie będziesz musiał naprawiać moto u Pana Czesia w stodole - bierz tenere
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |