![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: LC4
Przebieg: ...
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 5 dni 20 godz 4 min 21 s
|
![]()
Przyjrzyj się ciuchom Adrenaline Z inter motors. Nie jest to top półka, ale jak za tą cenę naprawdę spoko ( moim zdaniem ) nawet posiadają suwaki YKK. W zeszłym sezonie sprzedałem sporo tych ciuchów i miałem zero reklamacji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: DRZ
![]() Online: 4 tygodni 20 godz 52 min 39 s
|
![]()
tak gwoli przypomnienia : gore-tex działa na zasadzie gradientu temperatur i z założenia kupowanie go na lato jest kupowaniem tylko marki/metki .
Dobra membrana to membrana nieprzemakalna i wypinana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
DZIDA!!!
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: w sumie to już Wrocław
Motocykl: Tasmania Twin
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 23 godz 15 min 25 s
|
![]()
Ekhm. Był wieczór, ciemno ten tego. Zły na nikogo nie jestem, nie mam zamiaru się z NIKIM kłócić ani robić sobie wrogów. Ale tematów o ubraniach jest milion i w każdym każdy swoje ubranko reklamuje. Nowy temat nie załatwi sprawy (wg mnie tylko).
Niech nadejdzie już wiosna, -24 mnie nie satysfakcjonuje. Co do tematu, to wrzucę swoje 3 grosze. Pod Gliwicami jest taka Pani co sprzedaje PIĘKNE i kompletne używki. Ja zanabyłem komplecik taki ło za 700 zł. Tylko, że mam niebieskie zamiast pomarańczowego. Szerokości ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: PRZEWORSK
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 23 godz 43 min 39 s
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Jak się sprawuję ta kurtka ? Jaki rozmiar (kurtki oczywiście) kupowałeś ? Wybieram sie do niej w ten weekend - może coś uda sie kupić. Na fc-moto.de jest trochę drożej, ale mam problem z dobraniem rozmiarówki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
Mam kilka pytań: 1. Jaki rozmiar kupiłeś? 2. Czy ubierasz pod nią zbroję? 3. Czy ufasz seryjnym ochraniaczom? 4. Czy ochraniacze są wypinane? Ja klasyfikuje sie pod rozmiar M, ale mam wątpliwości czy aby nie powinienem kupić L. THX
![]() |
![]() |
#7 |
DZIDA!!!
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: w sumie to już Wrocław
Motocykl: Tasmania Twin
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 23 godz 15 min 25 s
|
![]()
Ależ proszę. Kilka razy to się pojawiło na forum. Bez echa
http://africatwin.com.pl/showpost.ph...3&postcount=21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Dziękuję.
Widzisz. Czyli jednak czasem warto otworzyć świeży wątek ![]() Normalnie bym tego nie znalazł. Byle do wiosny.
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
namiary to do tej Pani posiadam i numer jest nieaktualny - kilkanascie razy próbowałem - aktualny numer to 692536401 - bardziej chodzi mi o Twoją opinię nt tej kurtki oraz jak się ma wymiarówka Revita do Twoich Wymiarów (jeśli to nie tajemnica oczywiście)
Ostatnio edytowane przez king3 : 26.02.2011 o 20:33 Powód: zmiana nr telefonu, stary jednak jest aktualny |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: B Y D G O S Z C Z
Motocykl: KTM ADV 990 "S"
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 21 godz 48 min 30 s
|
![]()
Cześć MCGREGOR.
Tak jak chłopaki piszą, kup sobie dobry nowy kask i buciory, a resztę może na początek z używek. Napisz jakiej jesteś postury (patyczak,king size czy też bigbalabum ![]() Więc dawaj info jakim jesteś dużym chłopcem i coś tam w całej Polsce się znajdzie dla Ciebie. Pozdrófko ![]() ps Jak sobie przypomnę jak kiedyś tam, lata temu wstecz, gdy zaczynałem przygodę z moto-enduro i moto na poważnie w ogóle, w jakich ciuchach a właściwie szmatach jeździłem nie mających nic wspólnego z motocyklizmem tylko zwykłych warstwach "na cebulę" ![]() Ale nigdy nie zapomnę tego uczucia gdy jechałem kupić pierwsze MOTO, swoją Super Tereskę 750 (YAMYCHA =motocykl dla SUPER PENERA) do Płocka z kumplem na jego Afri03 jako pasażer a wracałem już na moto. Jedna z największych radości życia! Niezapomniane!! Cudowne, mistyczne uczucie!!! Pamiętam, jak jechałem pierwsze kilometry i jak nie mogłem się powstrzymać, żeby się nie śmiać tylko skupić na jeździe. !!!!!GDYBY NIE USZY, TO ŚMIAŁBYM SIĘ NAOKOŁO GŁOWY ![]() Ależ się rozmarzyłem teraz. Wszystkim "Nowym", co kupili właśnie swoje pierwsze moto w życiu, życzę 100000000000000 km bezpiecznego ![]() No i nie znikającego uśmiechu na gębie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |