![]() |
|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Autobanned.
![]() |
![]()
Czy można zrobić jak w Sony nakładę "przejścia" z filmu na film lub zrobić aby dwa ujęcia odtwarzane były jednocześnie ?
![]() |
![]() |
#2 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Można. Pełno tutków masz na yt.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Kdenlive
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
No zgoda.
Ale majac macOS ma imovie, a w nim zrobi to wszystko. Naprawde dzielny program z duzymi mozliwosciami. Nie ma sensu mnozyc bytow skoro system daje nam dobre narzedzie |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Autobanned.
![]() |
![]()
Ale można zapisać na co się chce z niego - podpowiedz proszę.
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: DW
Motocykl: Pyr pyr
Przebieg: dowolny
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 5 miesiące 1 dzień 16 godz 31 min 51 s
|
![]()
Jurek, widziałem też że szukasz maca.
Jeżeli to nie musi być laptop to rozejrzyj się za Mac Mini 2012. Ostatni wypust z prockiem i7 4 rdzeniowym, można zmieniać pamięć i dyski. Wiem co mówię, bo mam takiego i zrobisz na nim wszystko, łącznie z filmami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
i plus mini jest taki ze mozna kupic do niego osobno zajebisty monitor i miec naprawde fajną maszyne na pare lat
![]() No chyba ze sie ma flote to wtedy imac 27 5K ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Autobanned.
![]() |
![]() Cytat:
Cytat podsumowujący: Cytat:
![]() ![]() Zamykając watek Mac-a. Otóż dwa tygodnie go testowałem - bawiłem się itd. Nie jest tak intuicyjny jak iPhone - i programy na niego są zajefajne, ale w cenie jakiej obecnie nie chcę płacić. Wróciłem do W10 i dostałem SV oraz LR z sieci do testów. Niczego mi jednak w moich Lenovo nie brakuje (mam 4 laptopy tej marki obecnie - od 10 do 17 cali), ale ... po 3 dniach ciągle myślę, czy ich nie zamienić na Maca - nie wiem co one mają w sobie - kuźwa LSD wsadzają pod klawisze ![]() PS Skróty klawiszowe w Macu to porażka, touchpad - to bajka, Magic mouse - bajka ... Lepszy jest tylko gryzoń MX od Logi.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
sprecyzuj o co dokladnie chodzi? Nieukonczony "projekt" to bedzie czytelny tylko dla imovie, wiadomo. Ale calosc sobie eksportujesz do dowolnego formatu w dowolnej jakosci. Normalnie to potem odtworzysz wszedzie. Dzis to kroluje chyba zapis do mp4 wiec odpalisz na kazdej komorce, komputerze, tv czy wrzucisz na YT bez problemu
|
![]() |
![]() |