![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() |
![]()
PAX Pany PAX...
w związku z tym, że cała rzecz zaczyna wyglądać bardzo poważnie w sensie ilości szt i siana do przelania do mnie i ode mnie proponuję zgęścić ruchy. niewykluczone, że takie cuda jak u nas dzieją się jeszcze gdzieś w świecie /jakbym był hurtownikiem i miał siano to łyknąłbym sam do sezonu ze 30szt.../ żeby nie było rozczarowań proponuję nie czekać do środy. w poniedziałek mam otrzymać info z UK nt. osiągalności 20szt /bo tak zapytałem jak mi się jeszcze zdawało, że będzie to fest górka/ - info przyjdzie w czasie godzin roboczych. JEŚLI się okaże w korespondencji, że nie ma problemu z 20 i z 30 również nie będzie kłopotu to czekamy do środy jak było mówione i po kompocie. załatwiamy. JEŚLI natomiast okaże się, że są jakiekolwiek przesłanki, że może być problem z realizacją naszego zamówienia w smaku jaki najbardziej nam odpowiada składam zamówienie z marszu w PONIEDZIAŁEK w ciągu dnia. na dzień dzisiejszy mamy 29szt myślę, że to sporo i może się ktoś tam zdziwić. sam nie wiem jak na to patrzyć ale pamiętam jak kiedyś była taka akcja, że motadów nie było i że mieli dorabiać... chyba Podos o tem pisał. zakład jest duży ale nie jest to studnia bez dna. na naszą korzyść przemawia fakt, że jest off season i kasy nie robią za mocno. śledźcie wątek kole południa w poniedziałek. jak tylko się dowiem co i jak od razu napiszę. galimatjas