|
|
|||||||
| Hardware Opisy sprzętu, porady dotyczące wyboru... |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 | |
![]() |
To idzie z Chin gdzie na pytanie czy będę płacił cło napisali ,że oni wszystko opłacają i w uja walą z wysyłką, kupiłem zapłaciłem i przez dwa tygodnie cisza gdzie przez następny tydzień piszą kulturalne głupoty nt kiedy to wyślą. W końcu się wkurwiłem i zażądałem zwrotu kasy i po tygodniu od przyznania zwrotu kosztów kasa wpłyneła na konto. Tu masz kody do rabatu gdzie ja kupiłem na ten SUM33 to minus 33% od ceny w ich sklepie - HHVIP32 i SUM33
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Administrator
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
![]() |
W miarę dobrze odpowiadają na wiadomości poprzez Whatspa. Niby:
"Po wysłaniu przesyłki dostawa zazwyczaj zajmuje około 10–15 dni. 😊 Dokładny czas może się nieco różnić w zależności od transportu i lokalnej obsługi przesyłki. Gdy tylko zamówienie zostanie wysłane, otrzymasz numer śledzenia, dzięki któremu będziesz mógł na bieżąco sprawdzać status przesyłki. 📦🏍️" |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Odpowiadają bez problemu, może po sezonie będzie szybciej i odpuściłem ze względu braku pomysłu gdzie to zamontować jak zobaczyłem u koleżki gdzie to ustrojstwo założył i martwi mnie też cło czy faktycznie oni zapłacą. Na razie mam dwa srajfony gdzie navi jeden ogarnia i ładowanie kablem magnetycznym rozwiązało problem zamykającego gniazda ładowania
Do śledzenia zamówienia trzeba ich aplikacje shop zainstalować |
|
|
|