|
|
#27 | |
|
Stary wyjadacz
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: żywiec
Motocykl: RD07
Galeria: Zdjęcia
Online: 2 tygodni 5 dni 19 godz 13 min 17 s
|
Cytat:
W zestawie z wyższą szybą jest też inny jej stelaż. Więc to nie takie hop siup. Loster niby fajny, ale materiał rysuje się od samego patrzenia. Pierwsze mycie, wytarcie do sucha i same ryski. Zarówno podwyższenia owiewek na ręce oraz jeszcze jedna rzecz są już dostępne u majfrendów. Ta druga rzecz to coś must have dla mnie. Mianowicie chodzi o pług silnika. Ta wystająca miska olejowa i brzydki nisko poprowadzony kolektor bez pługa wyglądają okropnie. W ASO zestaw 800ziko, na Ali 180zł. Wygląda identycznie z całym zestawem montażowym, wcale bym się nie zdziwił jak by właśnie tam był produkowany. U mnie u najbliższego dealera jak pytałem to mają dostać do końca roku 14 sztuk tego motocykla. 7 było zaliczkowanych jeszcze przed premierą. Z tego co słyszałem, 2 tyg temu miał do dyspozycji jeszcze 2 sztuki poza testówką. Tak że aktualnie jest nie mały hype na ten motocykl i pewnie w tym roku nie kupię. Zresztą ani słychu ani widu konkretnego kupca na xrv. Prędzej VFR się sprzeda. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|