![]() |
|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1141 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Czasem się wzruszam oglądając takie motorki gotowe do działań. Pewnie wynika to z czasów kiedy w garażu oblepiony plakatami za gówniarza patrzyłem na te prospekty i marzyłem żeby móc je dotknąć. Nie wiem so się z mną stało, ale dziś żadne z nowoczesnych moto nie wywołuje u mnie emocji podobnych jak wówczas te na prospektach. Fajnie że dajesz tym motorkom szanse na drugie życie i że będą nadal cieszyć z jazdy
![]()
![]() |
#1142 |
Administrator
![]() |
![]()
Nic się nie stało, to kwestia postrzegania, widzenia i potrzeby.
Jedni doceniają, dbają, utrzymują. Inni do śmieci i po nowe bo się świeci. Tak mam że im bardziej błyszczy nowym tym mniej nie interesuje. Nowoczesna bezpłciowość nafaszerowana gadżeto wspomagaczami uzupełniejącymi braki umiejętności u użytkowników jakoś mnie nie pociąga. Za to z przyjemnością jak bym miał okazję przejadę się manualną starszą motoryzacją.
![]() |
#1143 |
![]() |
![]()
nie zawsze może być romantycznie - wracamy do 'prozy' XXI wieku
![]()
![]() |
#1144 |
![]() |
![]()
i na co to było ruszać?! w CRF łańcuch wytrzymuje 500 tyś km a tu marne 70 tyś km i już łapy pcha. mechaniki - naciągacze psia ich mać. gonić dziadów
![]()