![]() |
#36 | |
![]() Zarejestrowany: Jul 2018
Miasto: Opolskie
Motocykl: KTM 1190R
![]() Online: 2 dni 22 godz 37 min 40 s
|
![]()
Kolejna aktualizacja. Może kogoś ciekawi co dalej z moto.
Postanowiłem kupić oryginalną część, tj. stacyjkę wraz z kluczykami, kartą i immo. Chcę, aby moto było w 100% sprawne i takie sprzedać. W naszym krajowym sklepie KTM, część ta była niedostępna, więc spróbowałem u sąsiadów czechów. Oni wysyłają jedynie u siebie lub na słowację. No to szukam dalej. Padło na niemiecki sklep ktm-versand.de. W katalogu część dostępna, więc zamawiam, płacę. Cena 449.87 euro. Ciekawostka. Musiałem dosłać numer (code Z) z karty i dowód że moto należy do mnie (umowa kupna). Babka z obsługi pyta czy czekanie nie jest dla mnie problemem. Trochę dziwne pytanie, ale nauczony cierpliwością po zakupach na aliexpress odpowiadam że nie. Zamówienia dokonałem 27 lipca. W międzyczasie wysłałem kilka pytań co z moją przesyłką. Raz zastałem panią z obsługi sprzedaży na urlopie. Okazuje się że moje zamówienie zostało złożone w Austrii, tak sobie wnioskuję, bo proces dość długi, mimo że towar widnieje u nich na stronie jako dostępny. Wczoraj dostałem informację że: Cytat:
Teraz po tym długim czasie oczekiwania zastanawiam się czy... przyjdzie to co zamówiłem, czy będzie działać, bo jazda do serwisu ktm na lawecie raczej mnie nie ominie. Słowem = shit. |
|
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
TCX Infinity z USA- duże rozmiary - kto chce, kto chce??? | spider2you | Archiwum | 3 | 18.03.2016 07:48 |
Nie chce jechać | Koń | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 11 | 05.08.2012 00:37 |
Nie chce jechać... | Marfor | Układ elektryczny i zapłonowy | 18 | 28.06.2011 15:56 |