![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
![]()
Jesli na Tarze, to raczje na pewno sa licencje (30-40euro dniówka) raczej tylko muchówka - pstrągi, lipienie i głowacice. Moze spinning ale trzeba sprawdzić. Wolno łowić ponizej parku Durmitor, koło Kolasina. Catch and Release (na tym OS-ie)
PS: ale woda zimna, 10-12 stopni - czyli ryba jak na wiosne, na spokojniejszej wodzie, na skraju nurtu. http://www.montenegroexplorer.cg.yu/...g/fishing.html Fly Fishing Out of four noble riverwater fish kinds, three lives in Tata Which are:Trout, Grayling and Sprout. Fly fishing is aprooved on river tara From 01.05. till 01.10. under following schedule: Wednesday: From "II Logor" to The Bridge, Friday: From The Bridge to "Žugica Luka", Sathursday: From "Žugica Luka" to "Bijela vrela", Sunday: From Tepca Bridge to Badnjina. Maximum catch:3 /three/ trouts Jesli na morzu to: http://www.fishingcharters-montenegr...eng/index.html tuńczyki, mieczniki...
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Mołdawia szutrowo - informacje + polecane trasy | majo | Przygotowania do wyjazdów | 9 | 02.07.2014 13:24 |