![]() |
|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Stalowa Wola/ MIELEC
Motocykl: TransAlp+Multistrada + Cagiva Elefant
Przebieg: hohoho
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 23 godz 54 min 0
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2 | |
![]() |
![]()
Jeżeli napisałeś to na trzeźwo to masz gościu kurwa tupet!
Po pierwsze, gdybym to ja zrobił to co zostało uwiecznione na tych filmikach, to po tym jakbym tylko odzyskał głos po przełknięciu wstydu natychmiast bym dzwonił, pisał bezpośrednio do poszkodowanego z przeprosinami, a nie na forum publicznym wrzucał zaczepne "moze się kolega odezwie" ? Po drugie Ramieres grzecznie napisał, że to sprawa między wami, poza użytkownikami forum. Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Po raz kolejny powiem że lubię to forum. Jest wyjątkowe. Jak życie.
#4 |
Odrzuca kule
![]() |
![]()
Mocowania płyty robi Wasilczuk. Nic lepszego nie wymyślono.
Polecam. |
![]() |
![]() |
#5 |
Stary wyjadacz
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: żywiec
Motocykl: RD07
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 2 dni 13 godz 36 min 50 s
|
![]()
midmi twoje rozżalenie jest w 100% normalne.
Dziwię się że sierściuch sam przywołał do wypowiedzi twoją osobę, zamiast zadzwonić, napisać gdzieś prywatnie. Szynszylu sporo piwa naważyłeś. Po raz kolejny. Też ci kibicowałem, dalej kibicuję. Midmi nie zachowuje się tutaj absolutnie niegrzecznie. Ale to prawda że jesteś osobą polecaną przez forum i niewątpliwie pewnie jednym z lepszych szpeców do starych królowych. I historia nie może być zamieciona pod dywan. Ja swoje sprzęty traktuję z dużym szacunkiem, mechanik zawsze ode mnie słyszy że ma uważać żeby czegoś nie zarysować, uszczerbić itp. Ja pewnie nie miałbym tyle cierpliwośći i spokoju co kolega. Obudź się stary!!! Już wychodziłeś na prostą. Już było dobrze. Zmarnowałeś kolejną szansę. Te niewykorzystane się mszczą! |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
pytania:
nie dalem Ci paliwa ukradlem Ci plyte zlamalem lusterko
#7 |
Miasto: Lublyn
Motocykl: RD07a
![]() Online: 2 miesiące 1 dzień 4 godz 38 min 53 s
|
![]()
Ogladales filmy? Jak nie oglądales to obejrzyj. Moderacja Ci udostępni. Tam są odpowiedzi na Twoje pytania. Ja już z Tobą dyskusji prowadził nie będę.
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
tak bylem schlany ale nic nie ukradlem anie ziszczylem
#9 |
Miasto: Lublyn
Motocykl: RD07a
![]() Online: 2 miesiące 1 dzień 4 godz 38 min 53 s
|
![]()
Skończ już ta farsę bo bez sensu bardziej się pograzasz.
|
![]() |
![]() |
#10 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Miałem się powstrzymać ale jednak napiszę. Filmów nie widziałem ale i nie potrzebuję, domyślam się jak to mogło wyglądać.
Z racji że dobrze znam kogoś kto z chorobą % walczy i coś tam wiem jak to wygląda, niby z boku ale ze szczegółami, powiem tak... Punktem kiedy człowiek zaczyna się ogarniać, lub inaczej - może mieć na to szansę, jest to gdy ponosi pełną odpowiedzialność za to co robi. Ta choroba jest wredna i tak to działa. Kolega midmi ani nie przegiął, ani nie zrobił nic niestosownego w świetle prowadzonej przez futrzaka działalności (moim zdaniem). To nie jest kopanie leżącego. Udostępnił w postaci filmu po prostu coś, w co NIKT by mu nie uwierzył ze słowa pisanego na tym forum choćby z uwagi że ma od 2011 roku kilka postów a nie kilka tysięcy. Jestem na FAT na tyle długo że wiem to doskonale. Ta choroba jest straszna, ale poklepywanie po plecach z niej niestety nie leczy. Pamiętam jak szynszyl wrócił na forum po długiej przerwie pełen nadziei i w dobrej formie. Tak samo jak wtedy trzymam kciuki - każdy zasługuje na kolejną szansę na wyjście (zaleczenie) z tej choroby. Pozdrawiam zimny Ostatnio edytowane przez zimny : 25.07.2025 o 12:34 Powód: drobne poprawki aby było klarowne o co mi chodziło |
![]() |