Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Kwestie różne, ale podróżne.

Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj...

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 10.09.2020, 08:23   #18
Adagiio
Zakonserwowany

Adagiio's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Milazzo
Motocykl: XRV 750
Adagiio will become famous soon enough
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 19 godz 20 min 7 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Gilu Zobacz post
Późną jesienią zeszłego roku pojechaliśmy w czwórkę oglądnąć przed zakupem maszynę do Rumuni w okolicach Borsy pożyczonym od mojej żony autem.W tamtą stronę ok,na powrocie węgierski pogranicznik prosi o dokumenty więc zaglądam do schowka gdzie według mojej wiedz powinien się znajdować,później do wszystkich innych i nie ma więc telefon do żony,żona twierdzi że powinien tam być,czas leci a kolejka rośnie.Cały czas bardzo uprzejmie po polsku próbuje z pogranicznikiem nawiązać konwersację i złożyć winę na żonę.Chyba w końcu zrozumiał bo machną ręką i odjechaliśmy
Na Węgrzech i w Rumuni jaszcze traktują naszych inaczej niż na Słowacji w Austrii czy na Słowenii. Żaden obywatel z tych krajów nie przyjeżdżają do nas ścigać się po drogach, czy napierdalać w zabudowanym z prędkościami autostradowymi. W Zborovie przy szkole w sobotę i niedzielę ustawia się policja i robi taki wynik w dwa dni na naszych, że przez cały następny tydzień mogą już nie pracować.
Adagiio jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania