Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Relacje z podróży > Trochę dalej

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 06.05.2020, 10:46   #11
wojtekk
Gość

Online: 0
Domyślnie

No to plany się zmieniają (nie tylko zimowe, podróż dookoła świata poszła w zapomnienie) Nasze skomasowanie zamówień na ski-passy przełożymy na czas, gdy będzie można podróżować.

Mam prośbę o radę: biegówki. Wiem, że kilku Kolegów jest biegłych w bieganiu na biegówkach

Mam nadzieję, że śnieg spadnie gdzieś w Polsce i będę z dzieciakami biegał. Nigdy w życiu tego nie robiłem. Prośby, pytania:

1) jaki sprzęt kupić na początek? Teraz dobry moment, duży wybór, a jeszcze popyt się nie zaczął (jak np. na przyczepy kampingowe, czy działki - ludzie wiedzą, że nie wyjadą za granicę).

Są różne modele nart, wiązań, butów - gubię się w tym a sprzedawca wszystko mi wciśnie.

NIe chodzi mi aby najtaniej, ale najlepiej.

NIe chcę zrazić dzieciaków i chcę ten moment wykorzystać na dodanie im kolejnej wiedzy sportowe (strasznie niesportowe to pokolenie i wina nas, rodziców). Taki rower zimą na śniegu

2) instruktor / nauczyciel w wawie okolicach. Polecicie coś?

3) polecicie miejsce na narty biegówki? Poza górami (będą tłumy). Myślę o Podlasiu, bieganie po oznaczonych szlakach rowerowych, których pełno. Miejsce odludne, fajne domki do wynajęcia.

Z góry dziękuję!
  Odpowiedź z Cytowaniem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania