Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Relacje z podróży > Trochę dalej

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 28.06.2009, 00:57   #5
Dubel
Gość

Online: 0
Domyślnie

opowiesc fajna ale w żadnym ale to w żadnym wypatkyu nie polece wieżć z sobą spirytusu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w norwegi spirytus jest traktowany jak narkotyk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
jeżeli zatrzymają kogos z spirytusem to ma odsiatke zagwarantowaną!!!!!!!!!!!!!!!!!
w norwegi każdy alkochol powyżej 60% to narkotyk!!!!!!!!!
p[aliwo nie jest aż tak drogie. a w weekendy jest taniej niż w tygodniu
dzisiaj paliwo kosztuje u mnie 11.39nok
1nok to 0.4875zł
faktycznie norweska policja kara bardzo wysokimi mandatami a fotki z fotoradarów przychodzą do polski!!!
za przekroczenie pretkosci od 7km/h do 12km/h kosztuje to 1200nok za 12km/h do 24km/h 2600nok za 24km/h do 32km/h 4200nok dalej nie pamietam ale wiem ze za przekroczenie pretkosci x2 w stosunku do ograniczenia mozna pozbyc sie prawka i do pierdla zawitac na miesiąc
a toalety przy drogach i na cpn są darmowe przy drogach na parkingach są naprawde ładnie utrzymane ubikacje z wodą mydłem i papierem
ładne fotki choc opis momentami wydaje mi sie lekko przesadzony
czy ta jedna fota nie jest przypatkiem z akwarium w alesund
pozdro
ps. jak by ktos był w moich okolicach to zapraszam na piwko i uzupełnie zapas trunków % bo mam tu co nie co własnej produkcji (to tu legalne i na wysokim poziomie nie amatorszczyzna )

Ostatnio edytowane przez Dubel : 28.06.2009 o 01:01
  Odpowiedź z Cytowaniem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania