![]() |
#17 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2011
Miasto: Warszawa
Motocykl: brak
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 18 godz 51 min 54 s
|
![]() ![]() Dziękuję wszystkim za opinie, bo Wasze słowa oznaczają że nie zmarnowałem czasu ![]() Dumałem nad tym czy pisać o tej podróży jako takiej, czy takiej "od środka". Właśnie dlatego, że to co sobie zapisałem po drodze trąci banałem, jak to ujął Sluza. No ale nie dla mnie. Dla mnie za każdym razem to jest odkrycie. Jak pomyślałem, tak przedstawiłem. Wiem że przez to narażam się na krytykę, ale tak już to jest, kiedy człowiek się publicznie zwierza ![]() Jedną kamerę miałem Smigacz. Więcej nie potrzeba, bo to duża komplikacja by była.
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Rumunia 2016 (opis) "O górach, drodze w chmurach i o kłopocie w błocie" | CeloFan | Trochę dalej | 52 | 27.07.2017 22:25 |
Rumunia 2016 "O górach, drodze w chmurach i o kłopocie w błocie" | CeloFan | Trochę dalej | 13 | 16.07.2017 09:59 |
Pytanie do osób znających film: " Long way round" | wojtekk | Kwestie różne, ale podróżne. | 10 | 24.01.2012 21:06 |