![]() |
|
Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Konto zamknięte na stałe
![]() Zarejestrowany: May 2012
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 4 dni 7 godz 52 min 54 s
|
![]()
Zwykło się mówić, że poniedziałki w pracy są... takie sobie. A u mnie kurier z paczką z Amazonu
![]() Tak już poważniej to zakup "czegoś" do łańcucha planowałem już dawno ale nie mogłem się zdecydować na konkretne rozwiązanie. Dopiero ten wątek podsunął mi pomysł o możliwości zakupu uniwersalnego ustrojstwa które nie będzie puszką w sprayu i nie będzie wymagało wpinania się w żaden sposób w istniejącą instalację. Dzięki temu przy dokupieniu większego motocykla nie będzie dużego dłubania przy przekładaniu wszelakich akcesoriów. Zobaczymy za jakiś czas czy postawiłem na właściwego "konia". Brałem pod uwagę jeszcze Osco (http://www.osco-webshop.com) o którym pisał Emek ale cena zagrała swoją rolę, przyznaję. Zatem dziękuję za pouczający wątek i wasze wypowiedzi zarówno za, jak i przeciw tego typu rozwiązaniom. ![]()
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Olejarka PRO-OILER | tmarc | Układ elektryczny i zapłonowy | 3 | 14.04.2022 16:42 |
olejarka łańcucha:) | Jacek12-j1 | Wszystko dla Afryki | 11 | 30.06.2014 20:15 |