Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Warsztat XRV 650 / XRV 750 > Hamulce, kola, opony

Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 11.06.2014, 18:42   #6
pióro

Miasto: Gdynia
Motocykl: RD07a
pióro jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 tydzień 1 dzień 40 min 32 s
Domyślnie ...

Chłopy co Wam mogę powiedzieć. Po prostu wycie, tak jak zjeżdżasz z góry na rowerze bez pedałowania. Bez względu na asfalt, żwir, wciśniesz klamkę sprzęgła to samo. Obroty nie mają znaczenia, czy w jeździe czy na centralce i na biegu tego raczej nie słychać. Które koło , jeśli koło nie zgadnę. Przeglądam motór i patrzę nie ma dolnego ślizgacza, ale to nie ten dźwięk. W każdym razie zaczynam od zdobycia i zamontowania jego. A co więcej okaże się, może ślimak prędkościomierza, tylko ta prędkość wybiórcza mnie zastanawia. Miałem napisać tylko nie piszcie, żebym nie jeździł z taką prędkością czy coś takiego, ale jednak żartownisiów nie brak, ja Was zapamiętam . Dzięki za porady, jak coś Wam przyjdzie do głowy piszcie. Ja tez dokończę ten wątek

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania