![]() |
#8 |
Zwykły przechodzień...
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: DW
Motocykl: GS12y
![]() Online: 2 miesiące 3 dni 11 godz 45 min 7 s
|
![]()
...czyli dzieci w te ferie nie pojadły mandarynek i poznały marokańską "komunikacjęZbiorową"!
Rzeczywiście inaczej postrzegamy "świat" i to nie tylko w motocykliźmie ![]() Ex, nie wybieraj się też z Rodziną do Egiptu, Jordanii, Tunezji, Izraela i Turcji kurortowej, bo jest identycznie. Tam złością i stanowczością nic nie zwojujesz...czas i uśmiech, oraz podejście "naLuzie" zrobi lepszą robotę! Tam ważniejszy jest "językCiała" od języka angielskiego. Pozdro Orzep p.s. W Albanii wszedłem do knajpy w wiosce i pytam o energetyka. Tubylec stojący przy kasie taki około 30tki powiedział mi 10krotnie wyższą cenę i mnie obserwuje. Ja wiedziałem już ile powinien kosztować, bo kupowałem wcześniej w sklepie "europejskim"... Udaję, że go uderzam "naBrzuch" jednocześnie się śmiejąc i grożąc mu palcem. I on zaczął się śmiać i cena wróciła do 1/10 ![]() ps.psa. Fajne foty i dawaj więcej - nie tylko krajobrazów, ale też "zŻycia"
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Trip II | puszek | Hardware | 3 | 05.06.2017 05:22 |
Nocleg Marocco | kajman | Przygotowania do wyjazdów | 2 | 25.05.2012 22:11 |
Marocco 2009 Maj | talaxon | Umawianie i propozycje wyjazdów | 137 | 01.03.2009 18:08 |