Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Warsztat XRV 650 / XRV 750 > Hamulce, kola, opony

Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 30.06.2013, 13:42   #11
Thorgal77
Składka oplacona.

Thorgal77's Avatar

Miasto: Zabrze
Motocykl: Transalp 99r 50th.
Thorgal77 jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 tygodni 3 dni 5 godz 32 min 47 s
Domyślnie

Tak -do simsonka czy starego zabytka to bym robił u bartnika - ale do afryki zapomnij
Nie nadaja się -= i tyle nyple z mosiądzu, duży skok gwintu , nie ten materiał co powinien być nawet jeśli ci powiedzą że są hiper grube - to to chyba nie o to w tym chodzi.
Szprychy w trampkach i afrykach są bardzo dobrej jakości i ciężko znaleźć zamienniki - ewentualnie z crosówek jakiś...z nierdzewki.
a tak to panie - oryg. - trudno.
Jeśli potrzebujesz kilka sztuk to przebolej... bo potem będą ci strzelać i sie bedziesz wkurwiać.

Przerabiałem temat u siebie jak zaplatałem przednią fele i też miałem brzydkie szprychy i też znalazłem bartnika
Jak gadałem z babką ( bo ona tam kieruje ) to mają za delikatne maszyny do lepszego drutu.
Drut nawet miałem skąd zamówić odpowiadający trampkowym wymaganiom ale po prostu nie podjęli się.

Ostatnio edytowane przez Thorgal77 : 30.06.2013 o 13:45
Thorgal77 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania