Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Relacje z podróży > Trochę dalej

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 01.10.2008, 14:47   #19
7Greg

7Greg's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: DW
Motocykl: Pyr pyr
Przebieg: dowolny
Galeria: Zdjęcia
7Greg will become famous soon enough
Online: 5 miesiące 1 dzień 17 godz 9 min 31 s
Domyślnie

Jestem, jestem i będę. Winko El Sol zawsze w każdej ilości. Miejsce dowolne byle koło mnie

Co do czcionki to problem wynika z tego, że pewnie piszesz w edytorze i potem wklejasz.
Lepiej po wklejeniu zaznaczyć tekst i wtedy ustalić rozmiar i krój czcionki. Polecam Arial, bo Times New Roman, którego używasz jest mniej czytelny
Albo nie definiuj kroju i wielkości to będzie domyślny
A fotki to luzik

Zamiast robić tak:

Zachciałomi się trochę ciepła. Wyscy mówią że na południu nawet jesienia jest ciepło no to co trzeba sprawdzić. Poniedziałek 11 00 ruszam. Razem ze mna rusza deszcz. W drodze na wylotówke zmieniam plan nie krakowską na Chyżne lecz katowicką na Cieszyn. Wczesnym popołudniem przekraczam granicę. Właściwie jaką granicę miejsce po niej. Jedynie slalom między barierkami zachęca do zwolnienia i tyle zostało po granicy. Ciągne dalej. Jakies 15 km od granicy droga zastawiona słupkami i wszyscy zjeżdżają w prawo.

Zrób tak:

Zachciałomi się trochę ciepła. Wyscy mówią że na południu nawet jesienia jest ciepło no to co trzeba sprawdzić. Poniedziałek 11 00 ruszam.

Razem ze mna rusza deszcz. W drodze na wylotówke zmieniam plan nie krakowską na Chyżne lecz katowicką na Cieszyn. Wczesnym popołudniem przekraczam granicę. Właściwie jaką granicę miejsce po niej. Jedynie slalom między barierkami zachęca do zwolnienia i tyle zostało po granicy.

Ciągne dalej. Jakies 15 km od granicy droga zastawiona słupkami i wszyscy zjeżdżają w prawo.

Oczywiście pognęb Wiecznego cobyś nie wstawial fotek jako "załączniki" tylko linki do "picassy"

Ostatnio edytowane przez 7Greg : 01.10.2008 o 14:53
7Greg jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania