![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 36 min 26 s
|
![]()
Drogi Czosnku, pozwalam sobie nie zwracać się do Ciebie w formie "
![]() Gdybyś w swej łaskawości raczył osobiście lub poprzez inne medium odpowiedzieć -rzeczowo skomentować mój pierwszy post ewentualnie odezwać się już po poście Puszka, który pierwotny temat zawiesił, z mojej strony słowa komentarza by nie było. I żeby była pełna jasność: - nie płacę od jakiegoś czasu składek więc mam tu ch... do gadania, - zabieram głos sporadycznie bo skoro nie płacę to się i nie odzywam, - nigdy do chwili obecnej nie krytykowałem Waszych /czytaj GTW/ decyzji czy inicjatyw, - pisząc posty starałem się do nikogo personalnie nie odnosić i nie obrażać, - nie jestem dzieckiem więc nie będę zabierał zabawek i wypierd... z tej piaskownicy, - każdy ma swoje DNO, którego osiagnięcie nie zawsze jednak musi być ostateczną miarą porażki - w końcu DNO ma to do siebie, że można się od niego odbić. Najgorszy przypadek to taki, w którym po osiągnięciu DNA ktoś się okopuje i umacnia swoją pozycję. Również POZDRAWIAM Ps. Mimo wszystko cieszę się, że temat doczekał się /jakiej by tam nie było/ odpowiedzi. Czytając post Mirka mam jednak nadal nieodparte wrażenie, że ktoś tu kręci - skoro temat bluz z logiem "jakiś czas temu" został załatwiony /tak napisał Czosnek/ to albo mówimy o dwóch różnych wątkach albo mamy inną definicję pojęcia "jakiś czas temu". Dla mnie "jakiś czas temu" w odniesieniu do tej polemiki oznacza na tyle dawno, iż temat wogóle nie powinien być podejmowany czyli powiedzmy tydzień-dwa po zawieszenie tematu przez Puszka zaś dla Ciebie Czosnku tydzień-dwa po poście Mirka - cóż każdy ma prawo do definiowania pojęć po swojemu. Albo Ja czegoś nie wiem i się wygłupiłem albo ktoś usiłuje ze mnie zrobić oszołoma i wariata. Ostatnio edytowane przez Pawel_z_Jasla : 28.06.2011 o 12:27 |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Moje odczucia w temacie DUNLOP 952 do dużego ĘDURO | MOTOMYSZA | Hamulce, kola, opony | 2 | 08.10.2013 19:28 |