|
![]() |
#1 |
lamer miesiąca
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wa-wa
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 miesiąc 6 dni 21 min 23 s
|
![]()
wielkie dzięki!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD07a
Przebieg: 43k+
![]() Online: 3 tygodni 3 godz 22 min 21 s
|
![]()
Uooooo, ale akcja! Burne z Damonem wysiadaja! Obiwan z Kenobim posraliby sie przy samym czytaniu!!!
Biiig respect! samul |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Miasto: Warszawa
![]() Online: 12 godz 42 min 27 s
|
![]()
szacun normalnie macie panowie grande kohones !!! (a może kochones
![]() dzięki ogromne za pikną relację i przy najbliższej okazji nie zapomnijcie się u mnie upomnieć o browar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Miasto: Krakuff
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 16 godz 21 min 25 s
|
![]()
dzieki....fajnie to wyszło.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
FUKS TO FUKS
Miasto: WROCŁAW/KIJOW
Motocykl: RD07
![]() Online: 20 godz 13 s
|
![]()
O wy ... macie w ryj za publiczne pomówienie. A jako, że pomówiliście szlachcica kijowskiego wszystko odszczekacie pod stołem. Nawet nie mieliście w planie się zatrzymać u mnie DRANIE!!! tylko tranzytem lecieliście. A poinformowaliście mnie post faktum ( jakoś tak się pisze). Trzodo wstrętna. Grtulacje wyprawy i wspaniałej relacji.
"Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Powiem tylko gratuluje weny twórczej świetnie się czytało i zazdroszczę wyprawy.
PS. Mam pytanko a jka kształtowały się koszty wypadu?
![]() |
#7 |
Motocykl: RD04
![]() Online: 5 dni 4 godz 34 min 4 s
|
![]()
Jak? A policz sobie sam.
Średnia cena paliwa ok. 2,6 PLN. Spalanie na 100 ok. 7 litrów. Przelicz przejechane km przez cenę to ci wyjdzie. Koszt samolotu czy statku, wbrew pozorom nie kosztował majątku. Po przeliczeniach wyszło nam na to, że gdyby była możliwość przejechania na kołach, koszt byłby ten sam co przelot samolotem i bujanie statkiem na oceanie. A pewnie i wyszło by trochę więcej, bo żarcie też kosztuje. Kwestia gdzie i jak się stołujesz. Koszt jedzenia w sklepie, trochę niższy niż u nas. W przydrożnym KAFE obiad na dwie osoby z kawą to wydatek ok. 20 - 40 PLN. Jak dowiadywałem się w Shenker Polska, cena za transport z Polski do Pietropawłowska, to koszt ok. i duże około 25 tyś PLN!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Trampkarz
Miasto: Tychy - Wawa
Motocykl: nie AT a TA
![]() Online: 1 miesiąc 1 dzień 12 godz 45 min 0
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
taaak, świeży- od listopada 2004...
![]() |
![]()
Roberto...ale czemu Ty masz taki ...sino-czerwony nos?- bo Izi to jak zwykle: buźka jak d..a niemowlaka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Jedź nad morze mówili, będzie fajnie mówili xD | xVampear | Polska | 2 | 30.08.2020 19:00 |
Xinjiang 2008 czyli dlaczego nie zobaczymy olimpiady... | sambor1965 | Trochę dalej | 400 | 23.02.2009 16:44 |