![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() |
![]()
no i się zaczęło
![]() porównywania obszerne były w poprzednim i jeszcze poprzednim wątku ![]() słyszałem i Leona u Bajrasza i mojego. Leon jak dla mnie bardziej 'głucho' dudni. niemniej - NAPRAWDĘ Motad ma piękny bas i zawodowo nisko schodzi dźwiękowo. absolutnie można go postawić obok leona. również wagowo - ok 2,5kg. jak Bedi odjeżdżał na mojej Afri to mi się łezka zakręciła w oku - taki sąd to skarb. Motad Venom ma pełną Homologację EU z db kilerem. na stronie Motada już nie ma info o dedykowanym do XRV - towar wychodzi z produkcji i jest to WYPRZ. jak napisałem powyżej. co do dedykowania - TAKA SAMA pucha przyszła do mnie jako dedykowana do XRV w komplecie z ruro itede. TAKA SAMA pucha x2 szła do CAGIVY raptor 1000ccm. takie też same dwie zakładam do swojej 1000ccm Capo - mam nadzieję, że nie będzie za głośno na pusto. kolesie się na tym znają i wygląda na to, że jest spora uniwersalność. to tyle w kwestii dedykacji do konkretnego modelu chyba. jest pewnie spory zakres pokrywających się modeli - wygląda na to przynajmniej wg producenta, który jednak w końcu ma jakąś renomę. zdrowaś matjas