![]() |
|
Rama, zawieszenia, napęd Montaż i demontaż łańcucha, zębatek, zawieszenia przedniego i tylniego, centralki i bocznej podstawki, wahacza z ułożyskowaniem. Numery ram, kierownice, rodzaje łancuchów, podnóżki, półki. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#17 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Łęczyca
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 6 godz 21 min 59 s
|
![]()
Własciwie to moja kiera ma ok 77 cm więc rzeczywiscie krótkawa. Natomiast jesli rolgaz ma miec 11 cm to jak włąściwie ma sie na nim zmieścic moja dłoń? Nawet w rowerze uchwyty maja 12-13 cm. Uchwyty które kupiłem i znaczna wiekszość ma właśnie 13 cm.
Jak to jest w motorze skonstruowane? Teraz rozumiem to tak: Niemiec od którego kupiłem załozył na kiere manetki grzane ze sztywna tuleja w srodku i dzieki temu przedłuzył sobie kiere włąsnie o te brakujace 1,0cm na stronę. Teraz juz sie domyslam skąd ten pomysł i uciete kable od manetek. Nastepnie załozył na końcówki odwazniki i w ten oto pokretny sposób zamaskował dziury. Dziwne to wszystko i nie podoba mi sie wcale. Acha te manetki grzane mają też ok 12,5cm długosci.
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Mocowanie akcesoriów do kierownicy | CzarnyEZG | Rama, zawieszenia, napęd | 7 | 22.03.2014 01:31 |
mocowanie kierownicy AT | Wojtek_K | Rama, zawieszenia, napęd | 4 | 09.12.2011 15:35 |
mocowanie czachy | Maks_waw | Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki | 12 | 11.11.2009 00:46 |
Mocowanie kierownicy (risery) | DziadekPruszczGd | Wszystko dla Afryki | 3 | 27.07.2009 08:07 |