Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Wszystko dla Afryki

Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery...

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 16.04.2012, 14:37   #27
airwolf

Miasto: Kozienice
Motocykl: CRF1000
airwolf jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 tydzień 3 dni 8 godz 41 min 36 s
Domyślnie

rozmawialem przed chwila z przedstawicielem larka na polske i jest tylko jedna wersja larka 35AT i innej nie bedzie

http://www.lark.com.pl/freebird35at.htm

tu sa parametry i specyfikacja tej navi

prosze o potwierdzanie checi zakupu przez zamowienie zbiorcze gdyz chcialbym juz zamawiac

Nie bede wnikał dlaczego zpostaly usuniete moje posty przez fxrider w sprawie zamowienia zborczego na larki ktore wisialo na forum od miesiaca i wyraznie bylo napisane ze nie jest komercyjne i nic na tym nie zarabiam (w tranzakcji posredniczy firma gdzie pracuje i wysyla to kurierem i podbija gwarancje oraz wystawia faktury). Czyzby ktos inny mial na tym zarobic?

Dla chetnych podaję jeszcze raz warunki

Cena za fabrycznie nowego Larka 35AT wraz z wysylką kurierem to 399PLN brutto (faktura, gwarancja i wszystko legalnie)

Zostalem troche na lodzie poniewaz wstepne zamowienie zlozylem do larka a gdy wszedlem na forum okazalo sie ze ktos przejal wszystkie osoby jakie sie u mnie zapisaly wiec jesli ktos jest zainteresowany to zapraszam:

Nr konta na ktore nalezy wplacac pieniazki

Firma Handlowa TM
50-123 Wrocław
Oławska 16

18 1050 1575 1000 0023 2710 4887

W tytule prosze wpisac "Lark [nick]" oraz wyslac pw do mnie z adresem do wysylki

Ostatnio edytowane przez majki : 16.04.2012 o 19:04
airwolf jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Zasady Postowania