![]() |
#22 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 1 godz 11 min 37 s
|
![]()
Z dwojga złego wolę jednak większe zło. Muszę też przyznać że okolica Rzeszowa w kierunku wschodnim może być całkiem niezła motocyklowo.
Kapliczek świętego Rocha też dostatek. Chociaż trzecia już chyba nie Rocha B8465C63-5328-488F-9458-3E87FECB6EBE.jpeg D551395A-D3BB-4B95-B0EB-C8F6C73087CB.jpeg 4F4DEC8A-FB7C-4577-8DC2-98939EFE2B80.jpeg Będąc niedaleko słyszałem odwiedziłem też Łańcut, też fajna droga była i ten widok z góry na płaski teren w kierunku Leżajska, ale nie było chęci na zdjęcia, tylko frajda z jazdy. Wiem też gdzie jest robiona woda Alfred, że niby Chmielnik Zdrój, no Chmielnik ale aby od razu zdrój. Jadąc już z powrotem trafiłem na kierunkowskaz, pałacyk myśliwski, no był oczywiście zamknięty ale droga fajna bo w lesie. Tylko następne pół godziny błądziłem prowadzony przez garmina xt chyba po ścieżkach rowerowych przez las i jakiś nawet park Wydrze, ale nikt się na mnie na szczęście nie wydarł. Za to ja zwiedziłem okoliczne drogi leśne, nie dałem się tylko prowadzić w takie boczne po zrywce, bo bym pewnie do teraz tam siedział. No i nie wolno się zatrzymywać, komary od razu zlatują się na świeżą krew. No muszę przyznać że nieźle mi ten GS chodzi, a jaki komfortowy.
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |