![]() |
#41 | |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Miasto: OOL-OPOLSKIE
Motocykl: RD07
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 1 dzień 9 godz 28 min 43 s
|
![]() Cytat:
Hmmm, ma to sens ! A już myślałem że mają oni jakieś szczególne względy u Opatrzności... Szkoda że w sporcie jest tak duży nacisk na kontrole antydopingowe, i tacy "miszczowie" nie mają szans na angaż. Wówczas "Nasi" czy Ruscy, byliby bezkonkurencyjni w gimnastyce czy jeździe figurowej... Po takim "rozluźniaczu" w połączeniu z ułańską fantazją, ![]() ![]()
-szerokości, przyczepności i powodzonka!... ![]() Ostatnio edytowane przez motoMAUROxrv : 08.12.2012 o 07:46 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
|
![]()
Jeszcze coś w temacie alkoholu, ale w innym kontekście ...
Wracam sobie autkiem (sobota -późny wieczór) od znajomych z małej imprezki. Wjeżdżam w kolejną wioskę na trasie, tak z rozpędu może ciut za szybko, i zostaję zatrzymany przez policję. Odbywa się grzeczna rutynowa kontrola, dokumentów, auta, pytanie skąd - dokąd jadę i takie tam... W rozmowie policjant wyczuwa ode mnie browarnię (rzeczywiście było kilka małych piwek), i pyta czy piłem alkohol? Nie ma sensu ściemniać, więc potwierdzam że tak, że dwa małe piwka na pożegnanie do kolacji. Policjant taksuje mnie wzrokiem -no dobrze, sprawdzimy... -dmuchaj pan! Grzecznie czekam aż któryś z policjantów poda mi "trąbkę", gdy ten ponawia -proszę dmuchnąć! Widząc że ma on w rękach tylko moje dokumenty, zamotany pytam -do czego mam dmuchnąć ![]() ![]() ![]() Co?, nieprawdopodobne zdarzenie ![]() ![]()
![]() |
#43 |
droga jest celem
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Wrocław
Motocykl: RD07, LC8
Przebieg: X70.000
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 18 godz 34 min 0
|
![]()
Niemieccy policjanci też bywają wrażliwi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Panowie po przeszukaniu nas, auta, zadaniu mnóstwa pytań w końcu pozwalają nam jechać dalej razem z moją zabawką. Tak do końca ochłonąłem chyba dopiero w domu - całą drogę nawet kawy nie potrzebowałem ![]() ![]()
![]() |
#44 |
|
![]()
Ha,ha, nooo fajna przygoda, -z adrenalinką!
![]() ![]() Ja w Niemczech też miałem podobną przygodę gdy zostałem ściągnięty z autobany na parking w celu kontroli. Auto miałem wyjątkowo załadowane, pod sam dach narzędziami i innymi klamotami. Po sprawdzeniu dokumentów zaczęli od bagażnika. -Proszę pokazać co jest w tej skrzynce? -accu schrauber odpowiadam i pokazuję. A w tej? -dremel, a tu? -wiertarki i inne elektronarzędzia, a tu?, itd,itd... W końcu, nie ukrywając wkur...nia (bo pakowałem się dobre 2 godz.) pytam, czego panowie szukacie? Powiem czy to mam i w którym miejscu, -będzie szybciej i łatwiej!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem, -może to przypadek, a może powszechność! Może ktoś z Was ma inne doświadczenia i tylko ja pomiędzy Pirenejami a Karpatami trafiam na same normalne i przyjazne zachowania, na świrów w mundurach trafiając tylko w PL i w Rosji... ![]()
![]() |
#45 |
|
![]()
No i zaczął mi się roczek bardzo k.... obiecująco!
![]() ![]() Pewien oszołom na ministerialnym stołku kazał psiarni przynieść w zębach dodatkowe miliardy z łapanek, więc wataha pewnie pobije kolejne rekordy absurdu w łupieniu zwykłych ludzi! ![]() Życzę Wam, abym to ja był tym pierwszym i zarazem ostatnim z Forumowiczów, złupionych w tym roku przez oszalałą, przydrożną bandę! A gdzie tu szczęście w nieszczęściu ![]() ![]() ![]() ![]()
-szerokości, przyczepności i powodzonka!... ![]() Ostatnio edytowane przez motoMAUROxrv : 20.02.2013 o 08:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
|
![]()
W czasie powrotu z 2-tyg. szwendania się po Ukrainie/Rumunii i przejechaniu ok 5kkm, Africzka nagle odmawia mi pełnej współpracy...
Po bezskutecznej próbie zlokalizowania "zonga", resztę trasy (ok.1200km) pokonuję na 1/4 mocy. Wolne obroty są w normie ale powyżej nich moto chodzi na jednym "garnku". Jakieś tam wyprzedzanie i rozpędzenie do max 110/h możliwe tylko na ssaniu i z górki ![]() ![]() Po gruntownym przeszukaniu -już na miejscu, wykryty został ![]() ![]() Pytanie, i ciągle wielka zagwozdka (do mechanika lub arachnologa) -skąd ON się tam wziął ? Którędy, jakim cudem ? ![]() ![]() Niby nieprawdopodobne ![]() ![]() DSC01144.jpg
![]() |
#48 |
|
![]()
Dokładnie tak! Twarz i wiązkę długich łap miał już dość mocno zaklinowaną w środku. Z pewnością pozaziemski gatunek, bo lubiący paliwo i podejrzanie trudny do rozczłonkowania
![]()
![]() |
#49 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Piwniczna-Zdrój
Motocykl: RD04
Przebieg: 53000
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 11 godz 27 min 31 s
|
![]()
Pewnie wlazł Ci przez odpowietrzenie, bo przez zbiornik to wyłapałby go filtr.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurczę, Afri mi nie zatrzymało wielokrotne brodzenie po siedzenie w wodzie, a mogłyby to zrobić pieprzone robale?.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Jura, czyli ,,męskie przygody". | Kristos | Polska | 6 | 01.02.2011 22:37 |
"Helpfl Staf", czyli technologia rejli w służbie Lejdis | ucek | Lejdis | 25 | 15.09.2010 20:52 |